Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2022. Május 22. 12:29, vasárnap | Helyi
Forrás: Sarlós Boldogasszony templom plébániája

Hírek az Ótemplomból

Hírek az Ótemplomból

Húsvét 6. vasárnapja – 2022. május 22.

1. Kedden Szűz Mária, a Keresztények Segítségének emléknapja, csütörtökön pedig Néri Szent Fülöp áldozópap emléknapja lesz.

2. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaóra lesz a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

3. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

4. Mária Magdolna gyógyító lelkigyakorlat lesz a Szent Ignác Lelkiségi Iskola szervezésében Tiszaalpáron, a Szent Benedek Leányai Társaság vendégházában május 27-e és 29-e. között. Részletek a templomi hirdetőtáblán olvashatóak.

5. Május 26-án, csütörtökön este 6 órakor lesz a Szent Mónika Közösség gyűlése a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden édesanyát szeretettel várnak. Szombaton lesz Kiskunmajsán a Szent Mónika Közösség országos találkozója. Részletes tudnivalók a hirdetőtáblán olvashatóak. Szombaton az esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mutatják be.

6. Június 4-én, szombaton délelőtt ½ 11-kor lesz a templomban a bérmálás. Szeretettel hívnak mindenkit erre az ünnepi alkalomra, és kérik a híveket, hogy foglalják imáikba a bérmálkozókat.

7. Június 6-án, Pünkösdhétfőn délután 5 órakor hangverseny lesz a plébánia kerti színpadán. A Vivat Bacchus Énekegyüttes vidám, színes, és művészileg igencsak színvonalas műsorával szeretnék még szebbé tenni a pünkösdi hétvégét mindenki számára. A belépés szokás szerint, ingyenes. Szeretettel várnak mindenkit!

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 05. 16:04, kedd | Helyi

Gabona és tarló lángol Tiszaalpárnál

Egy melléképületet is elért a tűz.

2022. Július 05. 10:45, kedd | Helyi

Alföldi Kéktúra (AK) Bács-Kiskun megyei szakasza

Az Országos Kéktúra nemcsak hazánk, de Eu¬rópa első hosszú távú turistaútja is.

2022. Július 05. 10:28, kedd | Helyi

Szenior örömtánc a Béke téren

Szeretettel várják a kedves Érdeklődőket a Kiskun Szenior Örömtánc csoport első kiskunfélegyházi fellépésére 2022. július 8-án, pénteken a 18 órakor kezdődő koncert után az Ótemplom előtti téren.

2022. Július 05. 07:57, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya értesíti a lakosságot, hogy július 5-én, kedden elvégzik a közterületi díszfák növényvédelmi permetezését.