Városlista
2020. december 1, kedd - Elza

Hírek

2019. Október 20. 11:22, vasárnap | Helyi
Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom plébániája

Hírek az Ótemplomból

Hírek az Ótemplomból

Évközi 29. vasárnap – 2019. október 20.

1. A mai perselygyűjtés összegét a missziók javára juttatják el.

2. Kedden Szent II. János Pál pápa emléknapja, szerdán Kapisztrán Szent János áldozópap emléknapja, pénteken pedig Szent Mór püspök emléknapja lesz.

3. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaóra lesz a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

4. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

5. A Szent Mónika Közösség csütörtökön délután 4 órakor tartja gyűlését a Közösségi Házban. A szombat esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mutatják be.

6. Október 27-én, jövő vasárnap a ½ 11-es szentmisét a templomból közvetíti a Mária Rádió. Kérik, hogy menjenek el minél többen erre a szentmisére, hogy részvételükkel tegyenek tanúságot a rádión keresztül is Isten iránti szeretetükről. Ez a szentmise egyben a Szent József Kör szentmiséje is lesz, ezért kérik az édesapákat, hogy szintén erre a szentmisére menjenek.

7. Sírszentelések lesznek november 1-jén, pénteken az Alsótemetőben, november 2-án, szombaton pedig a Felsőtemetőben, délután 2 órától. Akik szeretnék hozzátartozóik sírjait megszenteltetni, azok a plébániahivatalban iratkozhatnak fel.

8. Szeretettel hívják a kedves híveket november 8-án, pénteken este 6 órára a Desperado étteremben tartandó jótékonysági borkóstolóra és borvásárra. Vendég Ősi Gábor Pincészete lesz Villányból. A megvásárolt borok árának egy részével a rászoruló családok karácsonyi ajándékozását támogathatják. Részvételi szándékukat a korlátozott létszám miatt kérik, hogy Kiss Zoltán sekrestyés úrnál jelezzék.

9. November 9-én, szombaton délután 5 órakor hangversenyt tart a templomban a Benyus Testvérek Kamaraegyüttes. A Benyus-szülők mind a 10 gyermeke zenész lett, s mind a 37 unoka is játszik valamilyen hangszeren. Szeretettel hívnak mindenkit erre a különleges, szívet melengető programra.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

Ezek érdekelhetnek még

2020. December 01. 09:20, kedd | Helyi

Új vezetője lesz januártól a Szivárvány Intézménynek

2021 januárjától új vezetője lesz a Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézménynek.

2020. December 01. 08:39, kedd | Helyi

Saját iskolájában terjesztette Félegyházán a kábítószert a kamaszfiú

A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt vádat emelt egy fiatalember ellen, aki 2018 júliusától 2019 januárjáig egy kiskunfélegyházi középiskolában drogokkal kereskedett.

2020. November 30. 19:14, hétfő | Helyi

Adventi gyertyagyújtás a Batthyány iskolában

A nagy eseményekre készülni kell. Az idei esztendőben november 29-én, vasárnap vette kezdetét az Advent, a karácsonyt előkészítő időszak.

2020. November 30. 10:00, hétfő | Helyi

Fellobbant a lángja az első gyertyának városunk adventi koszorúján

Csendesen…, ünnepség és ünneplő közönség nélkül…