Városlista
2020. június 1, hétfő - Tünde

Hírek

2019. Október 20. 11:22, vasárnap | Helyi
Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom plébániája

Hírek az Ótemplomból

Hírek az Ótemplomból

Évközi 29. vasárnap – 2019. október 20.

1. A mai perselygyűjtés összegét a missziók javára juttatják el.

2. Kedden Szent II. János Pál pápa emléknapja, szerdán Kapisztrán Szent János áldozópap emléknapja, pénteken pedig Szent Mór püspök emléknapja lesz.

3. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaóra lesz a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

4. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

5. A Szent Mónika Közösség csütörtökön délután 4 órakor tartja gyűlését a Közösségi Házban. A szombat esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mutatják be.

6. Október 27-én, jövő vasárnap a ½ 11-es szentmisét a templomból közvetíti a Mária Rádió. Kérik, hogy menjenek el minél többen erre a szentmisére, hogy részvételükkel tegyenek tanúságot a rádión keresztül is Isten iránti szeretetükről. Ez a szentmise egyben a Szent József Kör szentmiséje is lesz, ezért kérik az édesapákat, hogy szintén erre a szentmisére menjenek.

7. Sírszentelések lesznek november 1-jén, pénteken az Alsótemetőben, november 2-án, szombaton pedig a Felsőtemetőben, délután 2 órától. Akik szeretnék hozzátartozóik sírjait megszenteltetni, azok a plébániahivatalban iratkozhatnak fel.

8. Szeretettel hívják a kedves híveket november 8-án, pénteken este 6 órára a Desperado étteremben tartandó jótékonysági borkóstolóra és borvásárra. Vendég Ősi Gábor Pincészete lesz Villányból. A megvásárolt borok árának egy részével a rászoruló családok karácsonyi ajándékozását támogathatják. Részvételi szándékukat a korlátozott létszám miatt kérik, hogy Kiss Zoltán sekrestyés úrnál jelezzék.

9. November 9-én, szombaton délután 5 órakor hangversenyt tart a templomban a Benyus Testvérek Kamaraegyüttes. A Benyus-szülők mind a 10 gyermeke zenész lett, s mind a 37 unoka is játszik valamilyen hangszeren. Szeretettel hívnak mindenkit erre a különleges, szívet melengető programra.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 31. 08:00, vasárnap | Helyi

Meglepő tünetek jelezhetik a Lyme-kórt

A jellegzetes, kör alakú Lyme-foltot sokan ismerik, azonban nem ez az egyetlen tünete a betegségnek.

2020. Május 30. 14:40, szombat | Helyi

Elmarad a 40. Orbán-napi Borünnep a Hajósi Pincefaluban

Kinyitnak a présházak, családi, baráti körben ünnepelnek.

2020. Május 29. 15:40, péntek | Helyi

Kigyulladt egy sorház Kiskunfélegyházán

Az egységek fél órán belül eloltották a lángokat. A lakókat a mentők vizsgálták.

2020. Május 29. 12:07, péntek | Helyi

Színes dekoráció hirdeti a Gyermeknapot a Platán Iskolában

A Platán utcai Általános Iskola tanítói, tanárai és az intézmény valamennyi dolgozója azon szorgoskodott, hogy méltóképpen „felöltöztessék” Gyermeknap alkalmából az iskolát.