Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 13. 11:40, vasárnap | Helyi
Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom plébániája

Hírek az Ótemplomból

Hírek az Ótemplomból

Évközi 28. vasárnap - 2019. október 13.

1. Kedden Avilai Szent Teréz emléknapja, csütörtökön Antiochiai Szent Ignác püspök és vértanú emléknapja, pénteken pedig Szent Lukács evangélista ünnepe lesz.

2. Hétfőn kivételesen nem lesz Bibliaóra.

3. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt.

4. Kedden este vendégül látják a jánoshalmi Szent József Kör tagjait. Az esti szentmise a Szent József Kör szándékára lesz bemutatva. Szeretettel hívnak mindenkit erre a szép, közös imádságra.

5. Városi papírgyűjtést szervez október 17-e és 20-a között a Szent Imre Cserkészcsapat. Akinek van felajánlható nagyobb mennyiségű papírhulladéka, kérik, október 17-én, csütörtökig jelezze névvel, címmel és telefonszámmal a sekrestyében vagy a plébánián.

6. A jövő vasárnapi perselygyűjtés összegét a missziók javára juttatják el.

7. Október 20-án, jövő vasárnap terményáldást és hálaadást tartanak. Kérik a kedves híveket, hogy a felajánlott terményeket pénteken estig vigyék be a sekrestyébe.

8. Októberben hétfő kivételével minden nap az esti szentmise előtt ½ 6-kor, (vasárnap ¼ 6-kor) elimádkozzák a Rózsafüzért a templomban. Mindenkit szeretettel hívnak, hogy közös imádságukkal kérjék a Szűzanya közbenjárását az egyházért, a hazáért, a papokért, a családokért és a templomi közösségért.

9. Sírszentelések lesznek november 1-jén, pénteken az Alsótemetőben, november 2-án, szombaton pedig a Felsőtemetőben, délután 2 órától. Akik szeretnék hozzátartozóik sírjait megszenteltetni, azok a plébániahivatalban iratkozhatnak fel.

10. Jövő évi naptárak és kalendáriumok már megvásárolhatóak a templom kijáratánál.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:13, péntek | Helyi

Elmarad a Szivárvány Majális

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetősége tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei, 2024-es Szivárvány Majális technikai okok miatt elmarad.

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit