Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Április 24. 09:29, vasárnap | Helyi
Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

Hírek az Ótemplomból

Hírek az Ótemplomból

Húsvét ötödik vasárnapja - 2016. április 24. A hét ünnepei: Hétfő - Szent Márk evangélista ünnepe. Péntek - Sienai Szent Katalin szűz és egyháztanító ünnepe.

1. A Szentatya, Ferenc pápa kérésére a vasárnapi perselygyűjtés összegét az ukrajnai rászorulók megsegítésére juttatják el az Apostoli Szentszék közvetítésével. Adományaikat hálásan köszönik!

2. Április 25-én, hétfőn az esti szentmise keretében végzik a búzaszentelést.

3. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Karitász Jókai utca 1. szám alatti helyisége. A héten megújított készletből tartanak ruha- és cipővásárt, sok gyerekcipővel. Szeretettel várják az érdeklődőket.

4. Április 30-án, szombaton az esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mutatják be. Szeretettel hívják a keresztény édesanyákat és nagymamákat erre a szentmisére, hogy közösen imádkozzanak gyermekeikért és unokáikért.

5. A Szent Mónika Közösség május 7-én, szombaton tartja országos találkozóját Hódmezővásárhelyen. A programmal kapcsolatos tudnivalók megtekinthetők a hirdetőtáblán.

Áldott vasárnapot mindannyiuknak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.