Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Március 18. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Hideg idő várható a hétvégén

Hideg idő várható a hétvégén

Jellemzően derült, de az évszakhoz képest továbbra is hideg idő várható a hétvégén - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön.

Pénteken hosszabb-rövidebb időre többfelé kisüt a nap. Az ország nagy részén nem várható csapadék, de elsősorban délen, délkeleten néhol előfordulhat szitálás, majd egy-egy zápor. Helyenként megélénkül a keleti, északkeleti szél. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire mínusz 5 és plusz 2 Celsius-fok között valószínű, de a fagyzugokban ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet plusz 7 és 13 fok között alakul.

Szombaton és vasárnap is derült, csapadékmentes idő várható. Szombaton mínusz 7 és plusz 1, vasárnap mínusz 7 és mínusz 1 fok közötti hajnali értékek lesznek jellemzők, de a fagyzugokban akár mínusz 12 fokig is hűlhet a levegő. Szombat délután plusz 7 és 10 fok között, vasárnap is többnyire 10 fok körül alakulnak a csúcsértékek - olvasható az előrejelzésben.

Címkék: hideg, időjárás, tavasz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni