Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2015. Március 17. 10:20, kedd | Bulvár
Forrás: Adrienn

Hidd el minden pasi utálja

Hidd el minden pasi utálja

Észre sem veszed magadon, pedig jó ha tudod, hogy vannak olyan ösztönösen belülről fakadó női tulajdonságok, amivel garantáltan a világ végére tudod üldözni szíved választottját!

Észre sem veszed magadon, pedig jó ha tudod, hogy vannak olyan ösztönösen belülről fakadó női tulajdonságok, amivel garantáltan a világ végére tudod üldözni szíved választottját!

Állandó agyalás
Tudnunk kell, hogy a férfiak többnyire anélkül tesznek meg és mondanak dolgokat, hogy annak másodlagos jelentésén gondolkodnának. A nők nem így működnek. Képesek órákon keresztül azon agyalni, hogy a férfi mit, milyen hangnemben közölt feléjük. Ízekre szedik magát a kommunikációt és a legártatlanabb mondatokban is rejtett mondanivalót keresnek.

Megszűnik az „én” csak a „mi” létezik
A szerelem a világon az egyik legcsodálatosabb érzés, de vigyázzunk, mert könnyű átesni a ló túloldalára. A másik iránt érzett szerelem akarva-akaratlanul birtoklásba vagy teljes alávetésbe képes átcsapni. Egészségtelen függési viszony alakulhat ki férfi-nő között. Nem szabad hagyni, hogy minden a viszonyod körül forogjon! Meg kell tartani a saját intim szférádat, a hobbijaidat és a baráti köröd. A külön szerzett élmények megosztása pároddal jót tesz a kapcsolatnak és kifejezetten felfrissíti azt.

Kétségbeesett küzdelem
Nem túl imponáló, ha egy nő foggal-körömmel küzd egy férfiért. Ez azt jelenti, hogy a nő önértékelése alacsony, kívül keresi a boldogságot és állandó megerősítésre van szüksége.
Ha a férfi a barátaival akar lenni, akkor békén kell hagyni. Ne ellenőrizd tízpercenként mit csinál! Ha pedig úgy gondolod, hogy a kapcsolatotokért csak te teszel meg mindent, ne követelj tőle megértést és szereteted, inkább vegyél vissza a gőzerőből és összpontosítsd másfelé a figyelmed. A párod észre fogja venni, hogy már nem ő forog világod központjában és hidd el mindent elmond az érzéseiről az, amit erre a szituációra reagál.

Pesszimizmus
A nők nagy többségének nem esik nehezére, hogy negatív állításokat fogalmazzon meg, amelyekre egyszerűen nem lehet olyan választ adni, amiből jól jön ki egy férfi. Az állandó „szeretsz még egyáltalán?” kérdés és az ehhez hasonlóak agyára mennek egy pasinak. Régen rossz az, ha bárkinek bizonygatnia kell, hogy nem akar elhagyni. Felejtsd el az érzelmi zsarolást!

Ne próbáld megváltoztatni!
Nem attól leszel boldog, ha a párod megváltoztatod. Ha beleszerettél valakibe, akkor önmagáért szeretted meg. Ha megváltoztatod, már nem az az ember lesz. Fogadd el, hogy felnőtt, önálló ember, akinek van akarata és egyénisége. Ne mondd meg neki folyamatosan mit csináljon, mit tanuljon, hol dolgozzon. Ettől úgy fogja érezni magát, hogy nem elég jó számodra.

Magadra ismertél bármelyik állításnál is? Ha igen, változtass, hogy boldog legyen a párkapcsolatod!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.