Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Március 09. 09:47, hétfő | Helyi sport
Forrás: Adrienn

Hétvégi 'bunyós' hírek

Hétvégi 'bunyós' hírek

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk arról, hogy Pofon Partyt tartottak a Honvéd Pálya ökölvívó termében március 7-én, szombaton 13 órától.

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk arról, hogy Pofon Partyt tartottak a Honvéd Pálya ökölvívó termében március 7-én, szombaton 13 órától.

Az előzőekben csak a szorítóba lépők nevének listáját és egyesületük nevét közöltük, a hivatalos eredményeket az alábbiakban olvashatják.

Felnőtt kategóriában Bányai Arnold győzött.

Serdülő 52 kg-ban Fekete Vendel és serdülő 54 kg-ban Gondi Péter bizonyult a legjobbnak, sőt Pétert a legtechnikásabb versenyzői címet is elnyerte.

Nagy remények fűződnek mindhárom névhez. Péter tagja a serdülő válogatottnak és ma (március 9-én) utazott el a Tatai Edzőtáborba, hogy maximálisan fel tudjon készülni a megmérettetésekre.

Endre Krisztinára március 10-22-ig hamburgi utazás vár, ahol részt vesz a női junior válogatottban egy nemzetközi tornán. Krisztina egyébként tagja a Taiwani Világbajnokságra készülő junior csapatnak.

Sikeres felkészülést kívánunk mindkettőjüknek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.