Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. December 10. 12:53, csütörtök | Helyi
Forrás: vs.hu

Hétvégén nem lesz mindegy, Magyarország melyik felén él

Hétvégén nem lesz mindegy, Magyarország melyik felén él

A Dunántúlon lesz esély a napsütésre, keleten nem. De addig még lesz gyenge eső, hószállingózás és ónos szitálás is.

Csütörtökön eleinte borult, párás időre számíthatunk szórványos vegyes csapadékkal: nagyrészt szitálás, gyenge eső lesz, de a magasabban fekvő tájakon ónos szitálás, hószállingózás is lehet. Délután aztán északnyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet. Megélénkül, északnyugaton megerősödik a szél, kitisztul a levegő. A hőmérséklet reggel 0 és 5, délután 4 és 9 fok között alakul – írja a köpönyeg.hu.

Pénteken az ország északnyugati tájain változóan felhős idő lesz legalább néhány órás napsütéssel. Máshol erősen felhős, párás időre van kilátás, több helyen tartós köddel. A délnyugati szél megélénkül. Reggel 0, délután 5 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Hétvégén kettősség jellemzi majd Magyarország időjárását: a Dunántúlon változóan felhős idő lesz, tehát itt napsütésre is esély van; a Dunától keletre viszont továbbra is sok felhő lesz, és jellemző marad a párásság. A csúcshőmérséklet mindkét nap +5, +7 fok körül alakul.

Hétfőn marad az eseménytelen, a sokéves átlagnál néhány fokkal enyhébb idő. Napos és tartósan párás, ködfelhős területek váltakoznak. 7 fok körül alakul a maximum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:13, péntek | Helyi

Elmarad a Szivárvány Majális

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetősége tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei, 2024-es Szivárvány Majális technikai okok miatt elmarad.

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit