Városlista
2020. szeptember 23, szerda - Tekla

Hírek

2020. Május 21. 20:44, csütörtök | Helyi
Forrás: Radio Smile

Hétfőtől teljes létszámmal nyitnak a bölcsődék és óvodák

Hétfőtől teljes létszámmal nyitnak a bölcsődék és óvodák

Péntek délelőttig lehet jelezni a szülőknek, ha május 25-től szeretnék vinni a gyermeküket bölcsödébe vagy óvodába – nyilatkozta Csányi József polgármester a Radio Smile reggeli műsorában.

Május 22-én 8:30 óráig kell jelezni a szülőknek, ha hétfőtől bölcsődébe / óvodába szeretnék vinni gyermeküket. Erre azért van szükség, mert a gyermekeknek nemcsak az ottlétét, hanem az étkeztetését is biztosítani kell. A konyhában ugyanis még a pénteki nap folyamán le kell adni az rendelést az ételadagszám igényével kapcsolatban – részletezte Csányi József polgármester a Radio Smile reggeli műsorában.

Aki jelen állapot szerint úgy érzi, hogy nem kívánja igénybe venni a szolgáltatást, mert még tart a vírushelyzettől, arra is van lehetőség. Nem kötelező a gyermeket sem óvodába, sem bölcsődébe vinni – tette hozzá városvezetőnk, aki külön felhívta a figyelmet arra, hogy csak egészséges gyermeket vigyenek a szülők óvodába / bölcsődébe.

Címkék: óvoda, bölcsőde

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 23. 15:30, szerda | Helyi

Idén is futással és rajzversennyel zárul az óév

Huszonkilencedik alkalommal rendezi meg a Jogging Plus Sportegyesület a hagyományos szilveszteri futóversenyét Kiskunfélegyházán december 31-én, mely az idei évben is jótékonysági.

2020. Szeptember 23. 14:47, szerda | Helyi

Péntektől kötelező a maszkot viselni a piacon és a vásárban is

Kötelező maszkot viselniük az árusoknak, a vásárlóknak és az érdeklődőknek is a kiskunfélegyházi piac és vásár teljes területén szeptember 25-én, péntektől.

2020. Szeptember 23. 08:35, szerda | Helyi

Bővítette kiskunmajsai telephelyét és kapacitását a Grape-Vine Kft.

Az elmúlt három évben a fejlesztések keretében kiskunmajsai telephelyükön felépült egy tárolásra és borpalackozásra használt csarnoképület.

2020. Szeptember 22. 15:31, kedd | Helyi

Számos érmet bezsebeltek a félegyházi erőemelők

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupa és Elit Show-t a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban.