Városlista
2019. június 21, péntek - Alajos

Hírek

2019. Április 14. 08:56, vasárnap | Helyi
Forrás: hirado.hu

Hétfőtől fordul melegebbre az időjárás

Hétfőtől fordul melegebbre az időjárás

Vasárnap még a szombatihoz hasonló, borongós és csapadékos időben lehet részünk, hétfőtől azonban minket is elér a változás szele.

Vasárnap napközben az ország nagy részén jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég, és több helyen is várható eső, záporeső, délkeleten akár egy-egy zivatar is előfordulhat. Azonban kezdetben az északkeleti megyékben, majd délutántól már másutt szakadozottabb lesz a felhőzet, ezzel együtt pedig a csapadék is egyre inkább a délnyugati, nyugati tájakra szorul vissza. Az északi, északkeleti szelet az Északi-középhegység és az Észak-Alföld tágabb környezetében erős lökések kísérik – adta hírül az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 11 és 18 fok között alakul, de a Nyugat-Dunántúlon ennél pár fokkal hűvösebb időre készülhetünk. Késő estére 7 és 12 fok közé hűl le a levegő.

Vasárnap estére mindenütt tovább szakadozik, vékonyodik a felhőzet. Az éjszaka első felében elsősorban az ország délnyugati harmadában fordulhat elő eső, záporeső, majd később ott is megszűnik a csapadék. Az északkeleti, északi szelet nagy területen élénk, az Északi-középhegység és az Észak-Alföld térségében időnként erős lökések kísérhetik. A hőmérséklet hajnalban jobbára 2 és 8 fok között alakul.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 20. 13:49, csütörtök | Helyi

Történelmi könyv a boszorkányokról

Az ünnepi könyvhét programsorozat részeként mutatták be június 18-án Miklya Luzsányi Mónika félegyházi írónő Az ecsedi boszorkány című könyvét.

2019. Június 20. 13:43, csütörtök | Helyi

Lovasviadallal és ökörsütéssel avatják a Kiskun Emlékhelyet Szankon

Pénteken 15 órától kezdődik a kétnapos program.

2019. Június 20. 13:24, csütörtök | Helyi

Júliustól igényelhető az autóvásárlási támogatás

A Magyar Államkincstár megkezdi július 1-jén a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásának megállapításával kapcsolatos kérelmek elbírálását

2019. Június 20. 11:43, csütörtök | Helyi

Parkmunkás munkakör

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. felvételt hirdet parkmunkás munkakörbe.