Városlista
2023. április 1, szombat - Hugó

Hírek

2014. December 03. 13:27, szerda | Helyi
Forrás: - szerk. -

Helyére került a város karácsonyfája

Helyére került a város karácsonyfája

A hatalmas fenyőt állítottak fel ma (december 3-án) a Petőfi téren, melyre a nap folyamán 5000 led és több száz dísz kerül.

A hatalmas fenyőt állítottak fel ma (december 3-án) a Petőfi téren, melyre a nap folyamán 5000 led és több száz dísz kerül. A fa kivágását a tűzoltók, a szállítást és a beemelést a VÉPFU Kft., a befaragást a költségvetési üzem dolgozói végezték el, a kosaras emelődarukat a Szabó Emelőgép Kft. és a VSZKSZ biztosította. A forgalomtechnika feladatokat a rendőrség és a közterület felügyelet munkatársai látták el.

A fenyő díszeinek elkészítését, illetve felhelyezését a Holló László Képzőművészkör tagjai vállalták magukra. A fára a tavaly a KÖÁI Platán, Dózsa György, József Attila iskola tanulói készítette csillagok, gömbök, angyalkák is felkerülnek. Újdonságnak számít a korábbinál sokkal biztonságosabb sűllyesztett karácsonyfatalp, valamit az is, hogy a környezőfákra is díszek kerülnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Április 01. 08:20, szombat | Helyi

Eddig nem találtak emberre veszélyes vírusokat a hazánkban terjedő inváziós szúnyogokban

A kutatók eddig nem találtak emberre veszélyes vírusokat a hazánkban terjedő inváziós szúnyogokban - közölte az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) az MTI-vel.

2023. Április 01. 08:18, szombat | Helyi

Egyszerűsítés és díjmentesség fúrt kutaknál

Továbbra is díjmentesen lehet üzemeltetni a korábban létesített és bejelentési kötelezettségnek eleget tevő kutakat - közölte Nagy István agrárminiszter.

2023. Március 31. 17:13, péntek | Helyi

Újból vigyázz, kész, pénz

A K&H társadalmi felelősségvállalásának részeként 2010-ben indította el a „K&H Vigyázz, kész, pénz!” pénzügyi vetélkedőt

2023. Március 31. 11:24, péntek | Helyi

Óvodai beiratkozások Kiskunfélegyházán

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata értesíti a szülőket, hogy a Kiskunfélegyházi Napköziotthonos Óvoda tagintézményeibe a 2023/2024. nevelési évre az alábbi időpontokban lehet beíratni gyermekeiket: