Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Április 08. 18:36, hétfő | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Hazai pályán nyert az Astra Bulls

Hazai pályán nyert az Astra Bulls

A női futsal NB-I-es bajnokság felsőházi rájátszás keretében találkoztak ebben az évben már sokadik alkalommal az Astra-Bulls és a DVTK- Vénusz játékosai.

A női futsal NB-I-es bajnokság felsőházi rájátszás keretében találkoztak ebben az évben már sokadik alkalommal az Astra-Bulls és a DVTK- Vénusz játékosai. Nagyon jól ismerik egymást, nem tudták egymást meglepni új játékelemmel. A játékosok bemutatását követően a kezdőrúgást Dongó József a Filantrop Kft. Ügyvezetője önkormányzati képviselő végezte el, és egy garnitúra felszerelést adott át Szabó Boglárkának az Astra-Bulls csapatkapitányának.

ASTRA Kiskunfélegyházi Bulls - DVTK Miskolci Vénusz 5 - 2 (2 - 0)

Kiskunfélegyháza, 2013. 04. 07. 19:00 KÉSZ Aréna Sportcsarnok

Játékvezetők: Tóth Csaba, Takács Tibor, Suba Zoltán

Astra-Bulls: Vincze Anikó – Dombai-Nagy Anett, Benkő Mónika, Szekér Anita, Molnár Judit Cserék: Szabó Nóra, Pincze Gabriella, Szabó Boglárka, Godvár Katalin
Vezetőedző: Dombó János

DVTK-Vénusz: Drótos Gyöngyi – Kovács Aliz, Váradi Cintia, Újvári Krisztina, Bernáth Csilla.

Cserék: Miliczki Noémi, Szőke Zsuzsanna, Rondzik Júlia, Ivanics Anita. Vezetőedző: Sárréti Géza.

Gólszerzők: Szekér Anita (2), Molnár Judit, Szabó Boglárka, Benkő Mónika illetve Bernáth Csilla, Újvári Krisztina.

Sárga lap: Godvár Katalin

A félegyházi szurkolók fergeteges hangulatot teremtettek a csarnokban. A vendégek zárt védekezéssel igyekeztek megakadályozni a hazaiak rohamait, de a támadásokról sem mondtak le. Az Astra a szokásos pontos labdajáratással alakította ki helyzeteit és a 2. percben Szekér Anita pontos átadását Molnár Judit szerencsés körülményeknek köszönhetően váltotta gólra, 1-0. A vendégek kontratámadásokkal igyekeztek válaszolni, de a hazaiak jól szűrték meg a támadásokat, vagy Vincze Anikó hárított magabiztosan. A 18. percben veszélyes vendégtámadást állított meg Benkő Mónika, pontos indításával Szabó Boglárka kilépett és helyzetét értékesítette, 2-0.

A második félidőben még nagyobb iramot diktáltak a csapatok. A vendégek előtt is voltak lehetőségek, de a kapu előtt pontatlanok voltak. A 22. percben növelte előnyét a hazai csapat, Szabó Boglárka oldalberúgására Szekér Anita érkezett, és a bal alsóba perdítette a játékszert, 3-0. A vendégek nem adták fel és Újvári Krisztina került helyzetbe, de a kifutó Vincze Anikót találta el, a lepattanó labdát Bernáth Csilla az üresen maradt kapuba helyezte a 23. percben, 3-1, A hazai csapat két perc múlva góllal válaszolt, Dombai-Nagy Anett a baloldalon cselezett és pontos passzát Szekér Anita a jobb alsóba lőtte, 4-1.

A hazaiak ebben az időszakban sok labdát szerzett, de az értékesítésnél kimaradtak a helyzetek. A 35. percben Szekér Anita labdaszerzést követően Benkő Mónikát indította, aki lapos váratlan lövéssel mattolta a vendégek kapusát, 5-1.

A mérkőzés hajrájában a miskolciak kozmetikáztak az eredményen, mivel a 37. percben Újvári Krisztina üresen maradt, és nagy gólt lőtt a léc alá, 5-2.

A mai napon mindkét csapat megmutatta a futsal minden szépségét. Az Astra-Bulls végig irányította felszabadult játékával a mérkőzést, megérdemelt győzelmet aratott. A mérkőzést követően az önkormányzat vezetői meglepetés vacsorával lepték meg a játékosokat és vezetőket. Balla László alpolgármester gratulált az ez évi teljesítményhez, külön kiemelve a Magyar Kupagyőzelmet.

Sárréti Géza (DVTK-Vénusz): Zárt védekezéssel készültünk az Astra ellen. Kontratámadásaink nem mindig sikerültek, a befejezéseknél pontatlanok voltunk. Ebben az évben a harmadik helyet tudtuk megszerezni.

Megyes Ágnes (Astra-Bulls játékos): Nehéz volt a kispadról, hogy a mai napon nem tehettem hozzá a győzelemhez. Voltak meleg pillanatok, de győzelmünk nem forgott veszélyben. Készülünk a superdöntőre.

Dombó János (Astra-Bulls): Fontos győzelmet szereztünk a mai napon, matematikailag is megnyertük a felsőházi rájátszást. Felszabadult játékunkkal igyekeztünk lelkes szurkolóinknak örömet szerezni. Voltak nagyon jó egyéni teljesítmények, de összességében a csapat sikere a mai győzelem.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.