Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2011. Szeptember 04. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Havonta 280 ezret kell kicsengetnie Zalatnay Cininek

Havonta 280 ezret kell kicsengetnie Zalatnay Cininek

Zalatnay Cini is belefáradt, hogy lánya felvett hitelének törlesztő részlete 120 ezer forintról 280 ezer forintra ugrott az egeket verdeső frank árfolyam miatt.

Éppen ezért úgy döntött, hogy teljes mellszélességgel odaáll a bankokkal szembeforduló Pataky Attila mellé, és ha nem sikerül rövid úton megoldást találnia, akár perre menne az embertelen sajtolás miatt.

"A bankok egyszerűen nem mondhatják, hogy másfél millió ember hülye, és felelőtlenül választott hitelkonstrukciót. Amikor a lányom hitelt vett fel, éppen a bank javasolta számára a frank alapú megoldást, mondván: az a legkevésbé kockázatos. Hogyne éreznénk magunkat becsapva, amikor több mint a duplájával nőttek a részleteink!" - mondja az énekesnő.

"Beszéltem a minap Attilával, és teljesen egyetértek vele abban, hogy valahogy meg kell állítani a kedvezőtlen folyamatokat, hiszen a bankok másfél millió embert tesznek földönfutóvá, ha nem fordulunk szembe az önkényükkel. Pataky szerint nagyjából három hétre van szükség ahhoz, hogy összeálljon egy akcióterv, és ha ezzel sem sikerül eredményre jutnunk, akkor nem marad más, mint hogy bíróságra visszük az egyéni hiteleinket, mert ha nem tesszük, belerokkanunk" - nyilatkozta az Új Ásznak Zalatnay Sarolta.

STOP

Címkék: Zalatnay

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.