Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Október 05. 19:22, szerda | Belföld
Forrás: mti

Havazott a Kékesen

Havazott a Kékesen

Havazott a Kékestetőn - tudatta az Országos Meteorológia Szolgálat (OMSZ) szerda este az MTI-vel.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán azt írta: kedden délután átmenetileg már előfordult havas eső és hózáport is észleltek. A hőmérséklet 0 fok körül alakult.
Az előrejelzés szerint éjszaka mindenütt beborul az ég, és a Dunántúl délnyugati részeit kivéve sokfelé kell esőre számítani. 600 méter fölött, kiemelten a Mátra és a Bükk csúcsain éjszaka átmenetileg havas eső, hó is hullhat. A csütörtök borult, esős idővel indul az ország legnagyobb részén, majd a déli óráktól nagyobb valószínűséggel a középső területeken felszakadozik, csökken a felhőzet, és az idő előrehaladtával már mind kevesebb helyen eshet; a legtovább a Tiszántúlon és Borsodban várható többfelé csapadék. Az északnyugati, nyugati, a Tiszántúlon többfelé erős lesz a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4-7 Celsius-fok között várható, de az Északi-középhegységben ennél néhol hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet északkeleten 6 fok körül, eközben a Dunántúlon többnyire 10-13 fok között alakul, a Dráva mentén lesz a legmelegebb.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.