Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2015. Január 03. 07:29, szombat | Helyi
Forrás: origo.hu

Havazásra és ónos esőre készüljön

Havazásra és ónos esőre készüljön

Már sehol sincs érvényben másodfokú riasztás, de több keleti megyében még szombaton is várható gyenge ónos eső. Négy megyére a havazás miatt adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.

Már sehol sincs érvényben másodfokú riasztás, de több keleti megyében még szombaton is várható gyenge ónos eső. Négy megyére a havazás miatt adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.

Az északkeleten és délnyugaton kialakult sűrű ködfoltok fokozatosan megszűnnek a délelőtt folyamán, kezdetben délnyugaton esetleg kialakulhat ónos ködszitálás.

A déli órákig az ország nagyobbik részén fátyolfelhős, napos idő ígérkezik, több felhő északkeleten és délnyugaton lesz, ahol a köd délelőtt csak lassan oszlik fel. Délután északnyugat felől megvastagszik a felhőzet, és estétől egyre többfelé várható csapadék: nyugaton főként esőre, középen havas esőre, hóra, keleten általában havazásra számíthatunk.

A kezdetben többfelé erős északnyugati szél napközben nyugatira, délnyugatira fordul, és fokozatosan mérséklődik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 2 és 6 fok között alakul. Késő estére -2 és +3 fok közé hűl le a levegő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 02. 09:19, szombat | Helyi

Az elmúlt négy évben nőtt a fehérgólyák száma Magyarországon

Mintegy tíz százalékkal növekedett a fehérgólyák száma Magyarországon egy 2023-ban végzett felmérés szerint.

2024. Március 01. 17:18, péntek | Helyi

Ingyenes lakossági LED-csereprogram indul Kiskunfélegyházán

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata a CYEB IT Megoldások Kft-vel közösen ingyenes lakossági LED-csereprogramot indít városunkban, amelyre a napelemeseken kívül bárki jelentkezhet!

2024. Február 29. 14:57, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Február 27. 10:46, kedd | Helyi

Emlékezzünk együtt az 1848-49-es szabadságharc és forradalom kitörésére

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 176., és a várossá nyilvánítás 250. évfordulója tiszteletére rendezett ünnepségsorozatra.