Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. November 09. 15:31, hétfő | Helyi
Forrás: origo.hu

Hatalmas változás az Erzsébet-utalványoknál

Hatalmas változás az Erzsébet-utalványoknál

Plasztikkártya váltja az Erzsébet-utalványokat.

Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán egyszerre kezelhető az étkezési, az ajándék, az iskolai, a kultúra, a sport, valamint a gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány is. A kártya zsebei megfelelnek a papíron kibocsátott Erzsébet-utalványok típusainak, így az egyes zsebek felhasználhatósági köre azonos a papíralapú utalványokéval.

Az elektronikus utalványkártya mellett a papíralapú utalványok továbbra is forgalomban maradnak, azok elfogadásában nincs változás. Az utalványkártya a folyamatosan bővülő kártya-elfogadóhelyeken használható fel. A mágnescsíkkal rendelkező Erzsébet-utalvány Plusz kártyát vásárláskor PIN kód védi, a rendszer biztonságát pedig a nemzetközi MasterCard-csoport garantálja – írja honlapján az erzsebetutalvanyplusz.hu.

Az Erzsébet-utalvány Plusz kártya érvényessége 3 év, a feltöltött összegek felhasználási ideje megegyezik a papíralapú utalványokéval.

Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus utalványkártyára történő átállás az elfogadóhelyeknek nem jelent többletköltséget –írják.

Az elektronikus utalvány többek közt egyszerűbbé teszi az elfogadás folyamatát, mivel egy kártyán az összes utalványtípus kezelhető. A plasztikkártya az elfogadóhelyek számára az adminisztrációt is megkönnyíti a papíralapú utalványokkal szemben, ezért átláthatóbbá válik a rendszer kezelése is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.