Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2011. Szeptember 22. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Hatalmas terhes pocakja van a szépségnek

Hatalmas terhes pocakja van a szépségnek

Jessica Bielnek szép nagy hasa lett, miután gyermekét vár, de ez még nem annak az eredménye, hogy újra együtt van ex-szerelmével.

Az nem szokatlana jelenség, hogy Jessica Biel New York utcáit rója. Viszont az mégis különlegessé teszi a látványát, hogy óriási hasa van. Méghozzá azért, mert gyermeket vár. A pocakja - amit már el sem tud takarni ruhájával - mérete alapján pedig hamarosan szülni is fog. Ami elég meglepő, hiszen fogalmunk sem volt a gyermekáldásáról. Bár az egész nem valódi. Csupán a Valentin nap című romantikus borzadály folytatása, a Szilveszter éjjel kedvéért lett hirtelen kismama.

Bár könnyen elképzelhető, hogy hamarosan a valóságban is anyai örömök elé néz. Ugyanis újra együtt van Justin Timberlake-kel. Ami a bennfentesek információ szerint annak köszönhető, hogy az énekes végre hajlandó megállapodni. Vagyis akár esküvő és közös gyerek is lehet a felmelegített románcból.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.