Városlista
2022. október 5, szerda - Aurél

Hírek

2011. Augusztus 26. 07:37, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Hat gyerekkel a hátsóülésen menekült a részeg BMW-s

Hat gyerekkel a hátsóülésen menekült a részeg BMW-s

Hosszú kilométereken át menekült a rendőrök elől egy részeg autós Székesfehérvár körzetében az M7-esen. A végül lefulladó autóban a rendőrök hat kisgyermeket is találtak.

A BMW-t szerdán éjjel, Kőszárhegyen akarta megállítani egy rendőr. A Deák Ferenc utcában haladó autó vezetője azonban gázt adott, s menekülni kezdett. A körzeti megbízott üldözőbe vette szolgálati autójával a Szabadbattyán felé száguldó gépkocsit, s közben erősítést kért. A Tác felé kanyarodó, majd az M7-esre ráhajtó BMW-t öt rendőrautó és egy polgárőr is üldözte. A sztrádáról Székesfehérvárnál lehajtó autó a 63-as úton száguldott tovább, míg - Aba környékén - lefulladt a kocsi, mert elfolyt a hűtővize. A rendőrök kiszállították a kocsiból a 45 éves sárkeresztúri sofőrt. Az autóban még egy felnőttet, a férfi élettársát találták, a hátsó üléseken pedig hemzsegtek a gyerekek: összesen hatan zsúfolódtak a kocsi hátuljában. Az autót vezető férfi, aki az alkoholszonda alapján ittas volt, elmondta a rendőröknek, hogy a gyerekeket – akik közül a legkisebb 3, a legidősebb pedig 14 éves volt – a Balatonra vitte fürdeni, s éppen hazafelé tartottak, mikor meglátták a rendőrt. A férfi azért döntött úgy, hogy nem áll meg, mert ivott, a kocsiban a megengedettnél többen ültek, s gyereküléseik sem voltak.

A férfival szemben sorozatos szabályszegések miatt indult eljárás, a rendőrség a gyermekvédelmi hatóságot is értesítette az esetről. (lm)

HavariaPress

Címkék: részeg

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 12:53, kedd | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől

Nemesszalók térségében akart elhajtani egy autós a rendőrök elől, aki eltiltás hatálya alatt és vezetői engedély nélkül közlekedett.

2022. Október 02. 11:01, vasárnap | Kék hírek

Az Egyesült Királyságból irányították az unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezetet

A Gyulai Járási Ügyészség - többek között - minősített csalások és pénzmosás bűntette miatt emelt vádat egy bűnszervezet 15 tagja ellen, akik un. unokázós csalásokat valósítottak meg.

2022. Október 02. 10:21, vasárnap | Kék hírek

Megpróbálta megerőszakolni a nőt, végül kirabolta

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.