Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2011. Augusztus 26. 07:37, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Hat gyerekkel a hátsóülésen menekült a részeg BMW-s

Hat gyerekkel a hátsóülésen menekült a részeg BMW-s

Hosszú kilométereken át menekült a rendőrök elől egy részeg autós Székesfehérvár körzetében az M7-esen. A végül lefulladó autóban a rendőrök hat kisgyermeket is találtak.

A BMW-t szerdán éjjel, Kőszárhegyen akarta megállítani egy rendőr. A Deák Ferenc utcában haladó autó vezetője azonban gázt adott, s menekülni kezdett. A körzeti megbízott üldözőbe vette szolgálati autójával a Szabadbattyán felé száguldó gépkocsit, s közben erősítést kért. A Tác felé kanyarodó, majd az M7-esre ráhajtó BMW-t öt rendőrautó és egy polgárőr is üldözte. A sztrádáról Székesfehérvárnál lehajtó autó a 63-as úton száguldott tovább, míg - Aba környékén - lefulladt a kocsi, mert elfolyt a hűtővize. A rendőrök kiszállították a kocsiból a 45 éves sárkeresztúri sofőrt. Az autóban még egy felnőttet, a férfi élettársát találták, a hátsó üléseken pedig hemzsegtek a gyerekek: összesen hatan zsúfolódtak a kocsi hátuljában. Az autót vezető férfi, aki az alkoholszonda alapján ittas volt, elmondta a rendőröknek, hogy a gyerekeket – akik közül a legkisebb 3, a legidősebb pedig 14 éves volt – a Balatonra vitte fürdeni, s éppen hazafelé tartottak, mikor meglátták a rendőrt. A férfi azért döntött úgy, hogy nem áll meg, mert ivott, a kocsiban a megengedettnél többen ültek, s gyereküléseik sem voltak.

A férfival szemben sorozatos szabályszegések miatt indult eljárás, a rendőrség a gyermekvédelmi hatóságot is értesítette az esetről. (lm)

HavariaPress

Címkék: részeg

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 19. 14:08, csütörtök | Kék hírek

Tizenhatszorosan körözték, elfogták

A fővárosi nyomozók elfogták a tizenhatszorosan körözött férfit.

2022. Május 19. 07:00, csütörtök | Kék hírek

Elítélték az élettársát meggyilkoló nagyari férfit

Nem jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Nyíregyházi Törvényszék azt a férfit, aki tavaly májusban féltékenységből halálra szurkálta élettársát a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagyarban.

2022. Május 18. 15:02, szerda | Kék hírek

Bozótvágóval rabolta ki idős áldozatát

Őrizetbe vették a nyomozók a berekböszörményi rablás feltételezett elkövetőjét.

2022. Május 17. 15:08, kedd | Kék hírek

Csúnyát kihasználta az idős, beteg nőt

Őrizetbe vettek egy férfit a lenti rendőrök.