Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Március 23. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Harrison Ford ötödször is eljátssza Indiana Jonest, ha Spielberg rendezi

Harrison Ford ötödször is eljátssza Indiana Jonest, ha Spielberg rendezi

Harrison Ford ötödször is eljátssza Indiana Jonest a filmvásznon, ha az új produkciót megint Steven Spielberg rendezi.

A színész a BBC-nek beszélt a készülő Indiana Jones-epizódról, amely 2019-ben kerülhet a mozikba. A napokban egyébként Spielberg is arról beszélt, hogy Ford nélkül nem csinál új Indiana Jones-filmet.

"Mindig úgy gondoltam, eljön az alkalom, hogy egy új fim készüljön. De Steven (Spielberg) nélkül nem akartam forgatni, és jó forgatókönyv nélkül sem. Szerencsére úgy tűnik, mindkettő teljesülhet" - mondta Ford.

A filmsztár hozzátette, hogy a forgatókönyvön maga Spielberg dolgozik, ami garancia arra, hogy tetszeni fog.

Spielberg rendezte mind a négy korábbi Indiana Jones-filmet, az epizódok producere pedig minden alkalommal George Lucas volt.

Ford először az 1981-ben bemutatott Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói című epizódban alakította a régészprofesszor-kalandort. A szerepet még háromszor játszotta el, legutóbb 2008-ban az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című részben.

Ford abból az alkalomból nyilatkozott a BBC-nek, hogy hamarosan DVD-n is megjelenik a Star Wars: Az ébredő Erő című film, amelyben Han Solót alakította.

Mikor arról faggatták, hogy Han Solo vajon visszatérhet-e a következő Star Wars-epizódban, annak ellenére, hogy Az ébredő Erőben meghalt, Ford azt válaszolta: "Az űrben minden lehetséges".

"Azt akartam, hogy Han Solo feláldozza magát más szereplők javára, hogy komolyra forduljon a történet" - mesélte a színész.

Ford arról is beszélt, hogy nem kötődik érzelmileg azokhoz a szerepekhez, amelyeket filmjeiben játszik. De reméli, hogy a közönséghez érzelmileg is közelebb hozza a figurákat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára