Városlista
2020. május 29, péntek - Magdolna

Hírek

2013. Szeptember 16. 16:08, hétfő | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Három ponttal gazdagodott a KHTK

Három ponttal gazdagodott a KHTK

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság ötödik fordulójában Bácsalmáson vendégszerepelt a KHTK

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság ötödik fordulójában Bácsalmáson vendégszerepelt a KHTK. A mérkőzés kezdete előtt a hazaiak négy, a vendégek hat pontot gyűjtöttek az idei szezonban.

Bácsalmás PVSE – Kiskunfélegyházi Honvéd TK 0 – 1 (0-0)

Bácsalmás, 200 néző. 2013. 09. 15-vasárnap 16: 30
Vezette: Kőrösi János
Asszisztensek: Sipos Áron, Kátai Gábor.

Bácsalmás PVSE: Eckert – Józsa (Prikidánovics), Bögre, Ivkovic, Rothpflug, Snyehola, Varga, Popovic, Paplogó (Barcsák), Szávuj, Sovilj.
Vezetőedző: Florin Nenad.

KHTK: Jelen – Farkas G., Lapsánszki, Valkovics, Balog M., Ábel, Palásti (Bakos), Nagy V. (Katona B.), Némedi, Balog Sz.(Koncz), Zs. Juhász (Ujváry).
Vezetőedző: Némedi Norbert,
Edző: Kádár Tamás, Nádasdi Péter.

Gólszerző: Zs. Juhász 57’
Sárga lap: Sovilj, Varga, Józsa, Prikidánovics illetve Nagy V., Ábel
Piros lap: Valkovics
Kiemelkedő teljesítmény: Ivkovic, Popovic, Szávuj illetve Lapsánszki, Ábel, Farkas G., Balog M., Zs. Juhász.

Kellemes őszi időben kezdődött a mérkőzés, már az elején lehetett látni, hogy a vendégek mindent megtesznek a győzelemért. Fokozatosan ráeröltették akaratukat a hazaiakra. Labdabirtoklásban felülmúlták ellenfelüket, akik lezárták területeiket, szívósan védekeztek a veszélyesen támadó vendégek ellen. Mindkét csapat előtt volt gólszerzési lehetőség, de ezek kimaradtak.
Szünet után a rendkívül motiváltan játszó vendégek további helyzetekig jutottak, de nem sikerült betalálniuk. A hazai csapat zárt védekezése az 57. percig tartott, ekkor Balog Sz. a baloldalon indította Zs. Juhászt, aki betört a tizenhatoson belülre és a kapus felett a balfelsőbe tekerte a labdát, 0-1.
A gól után hatalmas küzdelem alakult ki, mindkét csapat gólt akart szerezni. Igy az utolsó félóra sok izgalmat hozott, de egyik csapat sem tudott már betalálni.
Összességében a vendégek játékában a mai napon több veszély volt. Sok helyzetükből egyet értékesítettek, így elvitték a három pontot Bácsalmásról.

Kádár Tamás: Egygólos mérkőzés volt, de mi tettük azzá, mivel kihagytuk helyzeteinket. Így a végén izgulnunk kellett, hogy a három pontot meg tudjuk tartani.

U-19-es csapatok találkozóján
Bácsalmás PVSE – Kiskunfélegyházi Honvéd TK 1 – 2 (1-0)

Gólszerzők: Farkas Krisztián 31’ illetve Sánta Dávid 70’, Fekete Tamás 78’.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 26. 16:02, kedd | Helyi sport

Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok

A Magyar Futósport Egyesület a #maradjotthon kampány keretében otthon teljesíthető versenysorozatot szervezett az interneten. A verseny célja, hogy a négy fal fogságában is végezhető mozgásra inspirálja a résztvevőket.

2020. Április 30. 12:25, csütörtök | Helyi sport

Koppány Karantén Kihívás

A koronavírus-járvány miatt szinte minden versenysport leállt a veszélyhelyzet kihirdetése óta. Ez a megszorítás a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesületet is szigorúan érinti.

2020. Március 09. 09:43, hétfő | Helyi sport

Ismét éremeső és félegyházi fölény a diák területi bajnokságon

A 10-11 évesek szabadfogásban, a 12-13 évesek kötöttfogásban küzdöttek meg az elmúlt hétvégén Gyomaendrődön, Dél-kelet Magyarország területi bajnokságán, ahol a tét az országos döntőbe való bejutás.

2020. Március 03. 18:34, kedd | Helyi sport

Sikeres február a Fénypárducoknál

Négy hétvégén ragadtak íjat a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai 2020 februárjában, Kunszentmiklóson, Pécsen, Dunaújvárosban és Tiszaföldváron.