Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Szeptember 16. 16:08, hétfő | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Három ponttal gazdagodott a KHTK

Három ponttal gazdagodott a KHTK

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság ötödik fordulójában Bácsalmáson vendégszerepelt a KHTK

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság ötödik fordulójában Bácsalmáson vendégszerepelt a KHTK. A mérkőzés kezdete előtt a hazaiak négy, a vendégek hat pontot gyűjtöttek az idei szezonban.

Bácsalmás PVSE – Kiskunfélegyházi Honvéd TK 0 – 1 (0-0)

Bácsalmás, 200 néző. 2013. 09. 15-vasárnap 16: 30
Vezette: Kőrösi János
Asszisztensek: Sipos Áron, Kátai Gábor.

Bácsalmás PVSE: Eckert – Józsa (Prikidánovics), Bögre, Ivkovic, Rothpflug, Snyehola, Varga, Popovic, Paplogó (Barcsák), Szávuj, Sovilj.
Vezetőedző: Florin Nenad.

KHTK: Jelen – Farkas G., Lapsánszki, Valkovics, Balog M., Ábel, Palásti (Bakos), Nagy V. (Katona B.), Némedi, Balog Sz.(Koncz), Zs. Juhász (Ujváry).
Vezetőedző: Némedi Norbert,
Edző: Kádár Tamás, Nádasdi Péter.

Gólszerző: Zs. Juhász 57’
Sárga lap: Sovilj, Varga, Józsa, Prikidánovics illetve Nagy V., Ábel
Piros lap: Valkovics
Kiemelkedő teljesítmény: Ivkovic, Popovic, Szávuj illetve Lapsánszki, Ábel, Farkas G., Balog M., Zs. Juhász.

Kellemes őszi időben kezdődött a mérkőzés, már az elején lehetett látni, hogy a vendégek mindent megtesznek a győzelemért. Fokozatosan ráeröltették akaratukat a hazaiakra. Labdabirtoklásban felülmúlták ellenfelüket, akik lezárták területeiket, szívósan védekeztek a veszélyesen támadó vendégek ellen. Mindkét csapat előtt volt gólszerzési lehetőség, de ezek kimaradtak.
Szünet után a rendkívül motiváltan játszó vendégek további helyzetekig jutottak, de nem sikerült betalálniuk. A hazai csapat zárt védekezése az 57. percig tartott, ekkor Balog Sz. a baloldalon indította Zs. Juhászt, aki betört a tizenhatoson belülre és a kapus felett a balfelsőbe tekerte a labdát, 0-1.
A gól után hatalmas küzdelem alakult ki, mindkét csapat gólt akart szerezni. Igy az utolsó félóra sok izgalmat hozott, de egyik csapat sem tudott már betalálni.
Összességében a vendégek játékában a mai napon több veszély volt. Sok helyzetükből egyet értékesítettek, így elvitték a három pontot Bácsalmásról.

Kádár Tamás: Egygólos mérkőzés volt, de mi tettük azzá, mivel kihagytuk helyzeteinket. Így a végén izgulnunk kellett, hogy a három pontot meg tudjuk tartani.

U-19-es csapatok találkozóján
Bácsalmás PVSE – Kiskunfélegyházi Honvéd TK 1 – 2 (1-0)

Gólszerzők: Farkas Krisztián 31’ illetve Sánta Dávid 70’, Fekete Tamás 78’.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.