Városlista
2023. október 2, hétfő - Petra

Hírek

2022. Január 25. 09:48, kedd | PR
Forrás: (x)

Három ajándék tipp, amiknek a fénye (nemcsak) Valentin-naphoz közeledve ragyog ékesen!

Három ajándék tipp, amiknek a fénye (nemcsak) Valentin-naphoz közeledve ragyog ékesen!

A meglepetés szerzés, szervezés a közelgő ünnep milyenségétől függetlenül hatalmas izgalom, és öröm. Nem mindenki szereti a Bálint napot, és ez teljesen rendben van.

A nemzetközi nőnap is sokakat elriaszt, s ez sem gond. De, ha ajándékozásra kerül a sor, ami ténylegesen, világnapokon kívül is fontos, sőt a legfontosabb, akkor nem mellékes, hogy mi az, ami tovább fokozhatja a meghitt hangulatot.

Az ékszerek minden esetben tökéletes választások?

Tulajdonképpen igen. Életkortól, nemtől függetlenül az aranyló, vagy éppen ezüstös ékek csillogása minden egyes napot átívelhet. Olyan kisugárzás ez, ami nem halványul el az idő előre haladtával. Sőt, még évtizedek múltán is mementóként ragyoghat.

Úgyhogy az ékszerek tökéletes választások!

Íme az első befutó!

A karkötő talán az egyik legkedveltebb női ékszer. Nem csoda. A kollekciók sokszínűségének hála mindenki rátalálhat arra a modellre, ami a szívének kedves.

Amit érdemes vásárláskor, főleg ajándékozás esetén mérlegelni az a várható “használat” milyensége. Mert nem mindegy, hogy egy karlánc hétköznapokra szabott jellemzőkkel büszkélkedik, azaz bátran viselhető a mindennapok forgatagában kellemetlenségek, kényelmetlenségek és fennakadások nélkül. Vagy inkább alkalmi darabnak mondható, ami nem mindennapos kellemével felteheti a nívós események i-jére a pontot. Utóbbiak közé sorolhatóak a merev variációk, amik kétségtelenül gyönyörűek, s valóban nem a hétköznapi munkás órákra teremtettek. A csuklóméret sem elhanyagolható paraméter, viszont még mindig jobb egy kicsit hosszabb alternatívára szavazni, ami utólagosan, a fölösleges szemek kiszedésével rövidíthető, mintha túl feszes verzió kerül a figyelem célkeresztjébe.

Mi a helyzet a férfiakkal?

A férfi ékszerek között a nyakláncok a legkelendőbbek. A palettában letisztult, egyszerű mintázatú modellek épp úgy felfedezhetőek, mint karakteres, domináns jegyekkel büszkélkedő variánsok. Az, hogy kinek-melyik típus tökéletes abszolút egyénfüggő. Van, akinek az erőteljes megjelenése némi kiegyensúlyozást igényel egy visszafogottabb darab közreműködésével. Ám akad, akinek határozottan jót tesz némi ékszerbe oltott markánsság.

A gyűrűk nemcsak eljegyzéskor aratnak!

Végül a harmadik ékajándék, amivel képtelenség mellé fogni az a gyűrű. Arany vagy ezüst, mintás vagy sima, köves vagy motívumos… Milliónyi variáció áll a párok rendelkezésére, a szerelem, szeretet szolgálatában.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 12:54, péntek | PR

K&H: elég néhány jó szó

hangalapú digitális forintátutalás elsőként a magyar pénzügyi szektorban

2023. Szeptember 26. 13:11, kedd | PR

Trendi nappalit szeretnél? Így kezdj hozzá!

Egy trendi nappali modern, letisztult bútorokkal, élénk színekkel és természetes elemekkel rendelkezik, hogy kényelmes és stílusos légkört teremtsen.

2023. Szeptember 19. 14:10, kedd | PR

Fergeteges buli volt a Hidasi Bányásznapokon

A Bányásznap hosszú múltú hagyományra tekint vissza.

2023. Szeptember 13. 17:40, szerda | PR

Elkészült a Jánosik Kft. közreműködésével felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központ.

A napokban ünnepélyes keretek között adták át a közel 3 milliárd forintból felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központot -jelentette be Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa