Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. November 02. 14:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: - szerk. -

Hárman párban?

Hárman párban?

A férfiak leggyakoribb fantáziája a szex két nővel. Mihez kezdjünk, ha a párunk megosztja velünk ezt a vágyát?

Amikor a pszichológus megkérdez egy férfit, hogy mi a legizgalmasabb erotikus fantáziája, az esetek többségében azt a választ kapja, hogy egyszerre két nővel ágyba bújni. De mihez kezdjünk akkor, ha a párunk áll elő ilyen kéréssel? Belemenjünk, ne menjünk? Egy ilyen helyzet rengeteg kérdést vet fel.

Miért vágynak erre?
A férfiakat úgy kódolták genetikailag, hogy minél több asszonyt termékenyítsenek meg, ez a vágy tehát evolúciós okokra is visszavezethető. Számukra az álmok netovábbja egyszerre két földet bevetni. Emellett egy hármas együttlétben több képi inger éri őket, az ér4intések sokszorozódásáról nem is beszélve, az élvezetük egyértelműen fokozódik. Ennek a vágynak nincs köze a szerelemhez, tehát ha ilyesmivel áll elő a kedvesünk, ne rögtön az érzések múlásától féljünk.

Gondolkodjunk együtt!
Nagyon fontos, hogy ne mondjuk rögtön nemet a kérésre, inkább nézzünk szét a saját vágyaink között: mit vált ki belőlünk egy ilyen helyzet gondolata? Ha érdekesnek tartjuk és nincs bennünk egyértelmű elzárkózás, akkor fogalmazzuk meg a párunknak a vágyainkat, de a félelmeinket is. Gondolkodjunk együtt, hogy érdemes-e belevágnunk, és a döntésnek nem kell egyik napról a másikra megszületnie. Ha beszélgetünk a fantáziánkról, azzal is közelebb kerülhetünk egymáshoz.

Pro és kontra
A hárman az ágyban szituáció előnye, hogy felvállalunk és megosztunk egymással egy mélyről jövő vágyat, ami még közelebb hozhat bennünket egymáshoz, azt az érzést kelti, hogy mi igazán szabadon szeretjük egymást, nem szabunk gátat a szenvedélynek – ettől még ugyanolyan boldog pár vagyunk, és ez nem számít megcsalásnak, hiszen mindkét fél beleegyezésével történik. Sőt, a közösen megélt kaland hozzáad a kapcsolatunkhoz. Azonban veszélye, hogy esetleg a párunk és a másik nő között túl jól alakulnak a dolgok, ami a későbbiekben problémákhoz vezethet. Épp ezért, talán szerencsésebb, ha nem a közvetlen környezetünkből választunk partnert ehhez, hanem mondjuk erotikus társkeresőn ismerkedünk, kifejezetten ilyen céllal. Így, ha akarunk, könnyebben véget vethetünk egy hármas helyzetnek, mintha a legjobb barátnőnk lett volna az alkalmi vendég az ágyban.

Játsszunk szabályok szerint!
Ha úgy döntöttünk, beengedünk a hálószobánkba egy harmadik személyt, az ne legyen azonnali, próbáljunk meg könnyedebb helyzetben hozzászokni a gondolathoz. Mondjuk, beszélgessünk a kiszemelt nővel hármasban a szexről, figyeljük a saját reakcióinkat: milyen érzés számunkra, hogy a párunk vele is foglalkozik, esetleg hozzáér? Ha már ezen a ponton, zsigerileg tiltakozunk, érdemes ezt kihagynunk az életünkből, hiszen nem mindenki nyitott az ilyesmire. Lehet, hogy izgalmasnak találjuk, ha a szemünk láttára mást kényeztet a párunk, de az is megeshet, hogy nagyon rosszulesik! A lényeg, hogy játsszunk az előre megbeszélt játékszabályok szerint, és mindenki figyeljen oda a másik érzéseire.

És ha csalódunk?
Gyakran előfordul az is, hogy a tudatalattink mégis megcsalásként értékeli a történteket, és az eset után sosem tudunk úgy nézni a párunkra, mint azelőtt. Ahogyan a pozitív végkifejlet, úgy a végzetes csalódás lehetősége is benne van ebben a helyzetben. A hármas együttlét mindenképpen krízis a kapcsolatban, és a krízis egyrészt esély, másrészt veszély. Ha a csalódott fél nem tudja feldolgozni a történeket, az gyakran vezet szakításhoz.

És ha még egy férfit szeretnénk?
Ha a párunk és saját örömünkre beleegyeztünk a hármas együttlétbe, joggal adhatunk hangot a saját fantáziánknak is. Jellemző, hogy két ember minél több izgalmat él meg együtt az ágyban, annál őszintébben kommunikálnak a vágyaikról. Bátran álljunk elő mi is az ötlettel, hogy szívesen kipróbálnánk két férfival, ha így érezzük. Persze, csak ha valóban így van! Bosszúból semmi esetre sem.

Címkék: hárman, intim, pár, páros, szex

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.