Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Június 11. 05:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Hamis rendőrigazolvány is volt a lebukott dílernél - VIDEÓVAL

Hamis rendőrigazolvány is volt a lebukott dílernél - VIDEÓVAL

Hamis rendőrigazolvánnyal biztosított kábítószer átadás.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya a józsefvárosi rendőrökkel közösen június 9-én 17 óra 35 perckor a Budapest IX., Könyves Kálmán körút egyik parkolójában, kábítószer átadása közben fogtak el két feltételezhető dílert és a segítőjüket.

A rendőri akciót megelőzően a 40 éves K. Csaba autóval fuvarozta a 27 éves N. Lászlót a találkozó helyszínére. A budapesti lakosok a kocsiban várták a 24 éves V. Alex érkezését. Miután a dunavarsányi V. Alex gyalog megérkezett és beszállt az autóba, K. Csaba a jármű mellett figyelte, hogy az adás-vételt más ne zavarhassa meg.

A nyomozók ekkor fogták el a három férfit, akik közül V. Alex a kocsiból kidobott egy alufólia csomagot, amiben a rendőrök 64,96 gramm marihuánát találtak.


A felderítők az autót átvizsgálták, és a padlón szétszórva a bal első ülés elől 69 darab kék színű kábítószergyanús tablettát foglaltak le. A rendőrök K. Csaba nadrágzsebében a nevére kiállított hamis rendőrigazolványt is találtak.

A nyomozók az elfogott férfiakat előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya V. Alex és N. Lászlóval szemben kábítószer-kereskedelem bűntett, míg K. Csabával szemben közokirat-hamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A rendőrök V. Alexet és N. Lászlót őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.