Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Március 31. 08:00, hétfő | Belföld
Forrás: - szerk. -

Hamarosan megérkezik a Rolls-Royce SUV?

Hamarosan megérkezik a Rolls-Royce SUV?

Előreláthatólag tovább bővül a luxusautók palettája. A régmúltban még közös tulajdonossal rendelkező Rolls-Royce és a Bentley is új modelleket tervez.

Előreláthatólag tovább bővül a luxusautók palettája. A régmúltban még közös tulajdonossal rendelkező Rolls-Royce és a Bentley is új modelleket tervez.
Napjainkban már mindkét márka a németek tulajdonában van (a Rolls a BMW csoporté, a Bentley a Volkswagené) de továbbra is ők az igazi angol luxus képviselői.
Viszont mindenkor az igényekhez kell igazodni, ezért merült fel, hogy mivel a piac egyre inkább az SUV/crossover irányba tolódik el, a Rolls is megvizsgálja a lehetőségét annak, hogy mit szólnának a vevők egy luxusterepjáróhoz. A próbálkozás nem példa nélküli. Képünkön a Bentley 2 évvel ezelőtt bemutatott tanulmányautója, az EXP 9 F egy sorozatgyártású modellt vetített volna előre. A forma azonban annyira nem jött be a potenciális vevőkörnek, hogy az egész koncepciót átalakítja a Bentley.

A motorok sem maradnak változatlanok. A Rolls-Royce egy plug-in hybrid technológiával is kísérletezik, amely 20-30 kilométeres hatótávot biztosítana károsanyag-kibocsátás nélkül. A Bentley még ennél is szentségtörőbb. Martin Winterkorn, a Volkswagen csoport főnöke egy interjúban nyilatkozta, hogy esélyes, hogy dízelmotor kerül majd a jövőben a Bentley egyes modelljeibe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére