Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Június 30. 12:26, hétfő | Helyi
Forrás: - Adrienn -

Haltanya Halászlé-főző Verseny

Haltanya Halászlé-főző Verseny

Remek hangulatban zajlott Kiskunfélegyházán a június 28-án (szombaton) megrendezésre kerülő Haltanya Halászlé-főző Verseny.

Remek hangulatban zajlott Kiskunfélegyházán a június 28-án (szombaton) megrendezésre kerülő Haltanya Halászlé-főző Verseny. Kérdésünkre Somogyi Gábor a rendezvény egyik fő szervezője elmondta, hogy a versenyre igen nagy volt az érdeklődés, melynek ékes bizonyítéka, hogy 13 csapat adta le nevezését. A résztvevők saját beszerzésű alapanyagokat és eszközöket használtak és minden munkafolyamatot (a passzírozást is) a helyszínen kellett elvégezniük. 10 órakor kezdődött a megmérettetés és már ekkor sok nézelődő és szurkoló csatlakozott a rendezvényhez. A későbbiek folyamán tovább duzzadt a népesség a Szil-Coop előtti parkolóban, hiszen az ínycsiklandó illat sok kíváncsiskodót odavonzott, nem beszélve a remek hangulatról, ami mindenkit maradásra ösztönzött. Ragyogó napsütés, baráti hangulat, jókedv, finom falatok, hűtött italok…nem is kellett más ahhoz, hogy kellemesen elteljen a szombat.
Sőt elmondhatjuk, hogy a 13 nevező közül mindenki nyert valamit, hiszen akadt bőven jelentkező az elkészült halászlé elfogyasztására.


Csáki Norbert

A halászlé főzőverseny eredményei:
1. helyezett: Csáki Norbert és csapata (Félegyházi Jobbik).
2. helyezett: Vakulya László és csapata (Záportározó-Móra Ifi)
3. helyezett: Kiss Andor (KI-JU-TÓ Bt.)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.