Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2019. November 08. 19:48, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Halált okozó testi sértés Kiskunfélegyházán

Halált okozó testi sértés Kiskunfélegyházán

Egy férfi telefonon tett bejelentést 2019. november 8-án kora délután a rendőrségre, mivel elmondása szerint egy késsel megszúrta ismerősét.

A rendelkezésre álló adatok szerint Kiskunfélegyházán, egy családi házban az 54 éves bejelentő szóváltásba keveredett lakótársával, és a vita közben egy kisméretű késsel mellkason szúrta. A 45 éves férfi nem sokkal később belehalt sérülésében.

Az esettel összefüggésben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el. A rendőrök előállították a feltételezett elkövetőt, akinek elszámoltatása folyamatban van.

Címkék: mellkason szúrta

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 23. 11:11, csütörtök | Helyi

A Lidércláng című monodráma koronázta meg a Magyar Kultúra Napját Kiskunfélegyházán

Különleges előadással kedveskedett városunk önkormányzata és a Petőfi Sándor Városi Könyvtár a Magyar Kultúra Napján az érdeklődő közönségnek.

2020. Január 23. 10:00, csütörtök | Helyi

Félegyházi alkotók munkáiból nyílt kiállítás

A Magyar Kultúra Napjának tiszteletére nyílt kiállításon kiskunfélegyházi alkotók munkáit csodálhatjuk meg a művelődési központ aulájában.

2020. Január 23. 09:20, csütörtök | Helyi

A világ legkisebb repülő személyautója már 2023-ban piacra kerülhet

A Harry Pottertől a The Jetsons című sorozatig a repülő autók a legtöbb sci-fi sikerfilm alapkövei voltak, a futurisztikus járművek azonban már nem csak a fantázia szüleményei.

2020. Január 23. 09:14, csütörtök | Helyi

Szavalóversenyt rendeztek a Magyar Kultúra Napján

Mint minden évben, idén is szavalóversennyel tették teljessé Kiskunfélegyházán a Magyar Kultúra Napjának tiszteletére rendezett programsorozatot.