Városlista
2024. március 1, péntek - Albin

Hírek

2011. Augusztus 11. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Halálra drogozta magát a producer

Halálra drogozta magát a producer

A legújabb partidroggal küldte magát halálba véletlenül a BBC egyik legkiemelkedőbb műsorvezetője.

 Újabb áldozata van Angliában a meow-meow nevű kábítószernek, aki mellesleg az ország egyik prominens rádiósa volt. A BBC vezető zenei producere és rádiós műsorvezetője, George Webley otthonában akart elbódulni az új partidrogtól, ám a szíve nem bírta. Az ötvenhárom éves rádiósra felesége talált rá, miközben a földre zuhanva kapkodott levegőért. Az asszony azonnal hívta a mentőket, ám mire kiértek, George már meghalt. A háromszoros nagypapa tragédiája májusban történt, de csak most hozták nyilvánosságra, mivel a családja titkolni akarta az esetet. Illetve a boncolás jegyzőkönyv is csak mostanság készült el véglegesen. A szakértői vélemény szerint Webley-nek szívrendellenességei voltak, amiket a rendszeres mefedron fogyasztás felerősített.

George famíliájának diszkréciója mellett, a BBC sem szerette volna nagydobra verni, hogy újabb munkatársuk halálozott el. Az utóbbi időben ugyanis több műsorvezetőjükre is lecsapott a sors. Winton Coopert fia verte agyon, Max Pearson pedig majdnem egy repülőn lelete halálát, miután szívinfarktust kapott. A csatorna alkalmazottjai pedig már valamiféle átokról suttognak a székházban.

Címkék: producer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.