Városlista
2020. február 18, kedd - Bernadett

Hírek

2017. December 15. 11:44, péntek | Helyi
Forrás: BAON

Halálos baleset történt Kecskeméten

Halálos baleset történt Kecskeméten

Halálos baleset történt péntek reggel Kecskeméten, a Bethlen körúton.

Egy busz és egy autó ütközött össze. Az autóban ülők közül egy ember életét vesztette - adta hírül a BAON internetes hírportál.

Helyszíni információink szerint a Daewoo Matiz a Kada Elek utcáról haladt a belváros irányába, amikor a Bethlen körút kereszteződésében összeütközött az autóbusszal. A Daewoo sofőrje feltehetőleg piroson ment át, de ezt a rendőrség vizsgálata fogja megállapítani. Az ütközés erejét jól mutatja, hogy a busz mintegy 25-30 métert tolta maga előtt a Daewoo-t. Az autó jobb első ülésén utazó idősebb hölgy a balesetben elhunyt, a járművet vezető fiatalember megsérült.

Egy munkásokat szállító busz és egy személyautó ütközött össze péntek reggel hét óra körül a Bethlen körút és a Kada Elek utca kereszteződésében. A balesetben az autóban ülők közül egy ember meghalt, egy megsérült. A buszon utazók sértetlenek maradtak. A helyszínelés ideje alatt félpályán halad a forgalom.

Címkék: baleset, kecskemét

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 18. 09:46, kedd | Helyi

Még egy hónapig akár SMS-ben is kérhető a postázás

Akinek még nincs ügyfélkapuja, és nem is szeretne a digitalizáció útjára lépni és ügyfélkaput nyitni, az idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) szja-bevallási tervezetének postázását.

2020. Február 18. 08:08, kedd | Helyi

Minden szabályt megszegünk, ha nem látunk rendőrt

2019 decemberében újfajta ellenőrzés kezdődött a magyar utakon, melynek célja a közlekedési morál és a közúti biztonság javítása.

2020. Február 17. 13:56, hétfő | Helyi

Fanyesés miatt útlezárás a Marosvásárhelyi utcában

2020. Február 17. 09:46, hétfő | Helyi

A Mercedes-Benz munkatársainak segítségével újult meg a Sürgősségi Baleseti Ambulancia váróterme

A kecskeméti Mercedes-Benz gyár Magyarország egyik legnagyobb munkáltatójaként felelősséget vállal Kecskemét és a régió fejlődéséért.