Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2018. Szeptember 21. 17:18, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Halálos baleset Kiskunfélegyházán – frissítve

Halálos baleset Kiskunfélegyházán – frissítve

Egy 65 éves helyi nő vesztette életét a balesetben.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2018. szeptember 21-én 7 órakor Kiskunfélegyházán halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 65 éves helyi nő közlekedett egy kerékpárral a Liget utcával párhuzamosan kialakított kerékpárúton. Az I. köz kereszteződésében jobbra szándékozott kanyarodni, ezért át akart kelni a Liget utca úttestjén. A helyszíni szemle adatai szerint azonban a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget az úton egyenesen haladó Mercedes személyautónak, ezért összeütköztek. A baleset során a biciklit hajtó asszony olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya vizsgálja.

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 09. 15:32, kedd | Helyi

Vasárnap lesz a augusztusi vásár Félegyházán

2022. Augusztus 08. 16:29, hétfő | Helyi

Ezek teljesen megőrültek?

Hát persze, hogy igen! És hogy melyik hajó süllyed el először, az augusztus 13-án a hartai Dunaparton, az Őrült Hajók Versenyén kiderül!

2022. Augusztus 08. 15:12, hétfő | Helyi

Változott a hulladékudvar nyitvatartása

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2022. augusztus 2-től a kiskunfélegyházi Csongrádi úti hulladékudvar (vásártér mellett) az alábbiak szerint tart nyitva:

2022. Augusztus 08. 12:16, hétfő | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.