Városlista
2021. június 19, szombat - Gyárfás

Hírek

2015. Február 01. 06:16, vasárnap | Kék hírek
Forrás: kemma.hu

Hajsza a tatabányai fegyveres után

Hajsza a tatabányai fegyveres után

Engelsz Krisztián három embert lőtt le Tatabánya határában szombat este.

Engelsz Krisztián három embert lőtt le Tatabánya határában szombat este. Gyalogosan menekült, a rendőrök a kemma.hu információi szerint még a közeli Bajon is keresték és helikoptert is bevetettek, hogy megtalálják.

Engelsz Krisztián lőtt
Több emberen elkövetett emberölés kísérlete bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint január 31-én 20:45 körül Tatabányánn, a gyorséttermek közelében a 33 éves nyalkai Engelsz Krisztián fegyverrel megsebesített három férfit.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi a sérülteket és személygépkocsiját hátrahagyva gyalogosan elmenekült. A rendőrség ellenőrző-áteresztő pontokat állított fel Tatabányán, hogy megtalálja a férfit.

A kemma.hu olvasói többek között arról számoltak be, hogy Bajon is nagy erőkkel keresték a férfit. Ezt alátámasztja, hogy Tatán, a Bajra vezető kereszteződésnél is több rendőrautót láttak a falu felé kanyarodni, két, megkülönböztető jelzést használó civil autó azonban Tata bevárosa felé vette az irányt. Úgy tudni, helikopterrel is keresik az elkövetőt.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 19. 12:00, szombat | Kék hírek

Harmincmillió forint értékű csempészcigarettát találtak Újkenézen

Elfogtak egy 39 éves újkenézi férfit, akinek a házában több mint 31 millió forint értékű csempészcigarettát talált a rendőrség és az adóhatóság

2021. Június 18. 18:12, péntek | Kék hírek

Korrupciógyanú miatt őrizetbe vettek egy rendőri vezetőt

Korrupciógyanú miatt őrizetbe vett a Központi Nyomozó Főügyészség egy rendőri gazdasági vezetőt - tájékoztatta a szervezet vezetője pénteken az MTI-t.

2021. Június 18. 08:00, péntek | Kék hírek

Gyilkossággal fenyegetőzve zsarolt pénzt egy zalai pár

Gyilkossággal fenyegetőzve, álnév mögé bújva zsarolt ki pénzt ismerősüktől egy zalai nő és a párja, akik két-két év felfüggesztett börtönbüntetést kaptak

2021. Június 17. 14:09, csütörtök | Kék hírek

Fegyházbüntetést szabott ki a bíróság két, tizenéveseket kirabló férfira

Három rendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettében, illetve annak kísérletében, valamint kényszerítés bűntettében bűnösnek mondott ki és fegyházbüntetésre ítélt két férfit a Szombathelyi Járásbíróság