Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Május 30. 11:36, péntek | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Hagyomány születik – Utcák és Terek Focikupa

Hagyomány születik – Utcák és Terek Focikupa

Immáron második alkalommal rendezték meg városunkban az Utcák és Terek Focikupát. Az idei rendezvényt május 25-én tartották, melyre tizenhat felnőtt és öt gyerekcsapat nevezett.

Immáron második alkalommal rendezték meg városunkban az Utcák és Terek Focikupát. Az idei rendezvényt május 25-én tartották, melyre tizenhat felnőtt és öt gyerekcsapat nevezett. A pályán így mintegy 200 játékos mérethette meg képességeit, játéktudását. Az együttesek teljesen spontán szerveződtek, baráti társaságokból, iskolai barátságokból, s idén már nem csak településünk “utcáiról és tereiről”, de Tiszaalpárról és Kecskemétről is érkeztek az eseményre a lelkes futballrajongók.

A torna helyezései a következők:

A felnőtteknél: 1. Nyócegy 2. Sördögök 3. 2A.

A legjobb kapus Sztvorecz István, a legjobb női játékos: Bali Cintia, a gólkirály pedig, 21 találattal, Magony János lett.

A gyerekeknél: 1. „Bajnok”, 2. Farkasok, 3. Aranycsapat, 4. Zöld Sasok
5. Törpék

Gólkirály Slezák Ádám, legjobb lányjátékos, Vidéki Orsolya, legjobb mezőnyjátékos Mester Áron, a legjobb kapus Harkai József lett, legifjabb résztvevőnk pedig Pál Kornél volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok