Városlista
2021. október 20, szerda - Vendel

Hírek

2015. Március 15. 09:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: - szerk. -

Ha megcsalnak

Ha megcsalnak

Mi lehet rosszabb egy nőnek annál, mint amikor megcsalja őt a férje? Például az, ha a férfi nem tud választani közte és a szeretője között…

A leplezett hűtlenség esetén két út lehetséges: a csalfa férj szakít a szeretőjével, és visszatér a párjához, vagy kilép a házasságból, és beleveti magát az új kapcsolatba. És van egy harmadik, viszonylag ritkább: a férfi nem tud dönteni. Van olyan, hogy egy férfi egyszerre két nőt szeret, bár az érzelmek intenzitása nyilván nem lehet egyforma. A viszony során megélt izzó szerelem nem összehasonlítható egy hosszú házasság során kialakult mély szeretettel.
Ha egy házasságba belép a harmadik fél, annak oka van: a férj valami olyat kap, ami otthon hiányzik, és nem feltétlenül csak az ágyban. Egy új partner felébreszti azokat az érzéseket, amelyeket a házasság elején a feleségével tapasztalt meg. Egy szerető mellett megint vonzónak, értékesnek, igazi férfinak érezheti magát. Ha mindeközben szereti a feleségét, akkor a megcsalásból fakadó bűntudata még nagyobb lesz. Előbb-utóbb pedig kiderül a félrelépés, és akkor jön a nagy dilemma: melyik nőt válasszam? A döntés nem csak a férfin áll, hiszen sok nő nem tudja megbocsátani a hűtlenséget.

Első lépés: türelem
Akik a folytatás mellett döntenek, adjanak időt egymásnak. A férfinak el kell engednie a szeretőt, ami egy fájdalmas folyamat. Ugyanakkor megértőnek kell lennie a feleségéhez is, hogy az asszony feldolgozhassa a hűtlenséget. Ez a kétfajta érzés óriási szakadékként tátong közöttük. Ilyenkor semmit sem szabad erőltetni, vagy érzelmileg kizsarolni a döntést.

Második lépés: különköltözés
Általában a férfiak egyedül jobban tudják tisztázni az érzelmeiket. A különélés alatt a feleségnek is van ideje átgondolni, szereti-e annyira a férjét, hogy harcoljon a házasságért.
Ha a költözés nem megoldható, akkor is próbáljunk távolságot tartani. Ebben az esetben sokkal nehezebb lesz a felek dolga, különösen a nőé, mert vagy próbál állandóan megértőnek mutatkozni, és ezzel elfojtja a haragját, vagy nem tudja magában tartani az indulatokat és folyton veszekedést generál.

Harmadik lépés: megújulás
A fájdalom, megaláztatás, bizalomvesztés mellett sérül az önbecsülés is. Ilyenkor sokan megkérdőjelezik nőiségünket is. Egy új frizura, felfrissített ruhatár csodákat tehet a megtépázott önbizalommal. Az ismerősöktől bezsebelt bókok, az elismerő pillantások magabiztossá tesznek és ezt a férj is észre fogja venni.

Negyedik lépés: nem tilos a szex!
A különélés jó alkalom arra, hogy újra randizni kezdjünk egymással. Ilyenkor ne csak a problémákról essen szó, inkább próbáljuk azt a személyiségünket adni, ami annak idején rabul ejtette a férjünket. A szex sem tilos, sőt! A harag és a sértettség negatív energiákat szabadít fel, ha ezt az ágyban sikerül átfordítani szexuális energiává, sokat tehetünk a lelki gyógyulásért.

Ötödik lépés: nincs több titok!
A feleségnek joga van ahhoz, hogy feltételeket szabjon, ha a férj végül őt választja. A legfontosabb a bizalom helyreállítása, ennek érdekében betekintést kell engednie minden levelezésébe, legyen az mobilon, e-mailben, közösségi oldalakon. Ha a férfi nemet mond erre, az annak a jele, hogy nem akarja újraépíteni a kapcsolatot.

Egyedül nem megy!
Egy krízishelyzetből szinte lehetetlen kilábalni szakember nélkül. Nem elég ha csak az egyik fél jár terápiára, a probléma feloldásához mindketten kellenek!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 20. 08:47, szerda | Bulvár

Mel Brooks folytatja a Világtörténelem című filmjét

Mel Brooks folytatja negyven éve bemutatott Világtörténelem - 1. rész című filmjét - számolt be róla a deadline.com.

2021. Október 19. 14:01, kedd | Bulvár

Mel Gibson is szerepel a John Wick-előzménysorozatban

Az Oscar-díjas Mel Gibson is szerepel abban a háromrészes tévésorozatban, amely a John Wick-filmekben megismert Continentalról, a bérgyilkosok hoteljéről szól.

2021. Október 17. 16:05, vasárnap | Bulvár

Visszatért a világ első játékfilmes forgatócsoportja a Nemzetközi Űrállomásról

Visszatért a Földre vasárnap a világ első forgatócsoportja, amely játékfilmen dolgozott a világűrben.

2021. Október 16. 08:47, szombat | Bulvár

A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre

A Coldplay együttes vállalta, hogy 2022-es világturnéja 50 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár majd, mint 2016-os turnéja.