Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Április 29. 15:14, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Ha csavarognál május 1-jén...

Ha csavarognál május 1-jén...

A munka ünnepét nemdolgozással tesszük emlékezetessé, ráadásul egy 3 napos hosszú hétvégét kapunk, hogy ezt a kellemes semmit tevést vagy éppen kirándulást, majálisozást háromszorosan is kiélvezzük.

A munka ünnepét nemdolgozással tesszük emlékezetessé, ráadásul most egy 3 napos hosszú hétvégét is kapunk, hogy ezt a kellemes semmit tevést vagy éppen kirándulást, koncertre járást, borozgatást és majálisozást háromszorosan is kiélvezzük.

A kérdés már csak a hova menjünk és a mit csináljunk lehet. Erre van egy két ötletünk! A teljesség igénye nélkül válogattunk egy-két programlehetőséget szerte az országból.

Ha borozgatnál...
Villányi BorZSongás
A villányi borvidéken Palkonyától Siklóson keresztül egészen Villányig szuper programokkal várnak. Lesz itt piknik, főzőverseny, felvonulás, koncertek és természetesen borkóstolás minden mennyiségben.

Eger – Csillag borfesztivál
A Szépasszony-völgyben már április 30-án, csütörtöktől várják az érdeklődőket a négy napos koncert és borkóstoló sorozatra. Fellép többek között a Punnany Massif , The Carbonfools, BonBon 20' és még sokan mások.

Badacsony – „Instant” borfesztivál
Ha május 1., akkor Badacsonyra bizton lehet számítani. A pincesoron végig sétálva az út végére már mindenki mindenkit ismer és mindenki mindenkinek a legjobb haverja. Ha elég kitartóak vagyunk és a sok zsíros kenyér-fröccs kombináció után még bírjuk a sétát, a kilátóból körbenézhetünk és kora este már kótyagos hangulatban várhatjuk a vacsorát. :)

Ha fiús programra vágysz...
Budapest : A Nagy Futam
Autós show Forma-1-es pilótákkal Budapest belvárosában – izgalmas programnak ígérkezik. Itt lesz Kimi Raikkönen, Jenson Button, Daniel Ricciardo, Daniil Kvyat, Baumgartner Zsolt és Sebastien Loeb is.

Gyerekekkel...
Állatkerti majálisok
Győrben, Veszprémben, Nyíregyházán és Miskolcon sok szeretettel várják az állatkertekben/vadasparkokban a kis állatszerető vendégeket.

Fiatalos program...
Pécsi egyetemi napok
A Zsolnay Kulturális Negyedben koncertek tömkelegével várják az érdeklődőket. Többek között Péterfy Bori & Love Band, Kelemen Kabátban, Tankcsapda, Halott Pénz, Ákos, Anna and the Barbies és pécsi zenekarok is fellépnek.

Sportos program
Székesfehérvári Sport Majális
Felvonulással kezdődik és hatalmas izomlázzal végződik. A Bregyó sportcentrumban a nagyszínpad lihegéstől lesz hangos, nem énekszótól, persze tapsolni itt is ér.

Retro Majálisok
Ha végigjártuk városunk egyik ékkövévé vált, szépen rendbe tett erdőnket és még mindig csavarognánk, folytassuk a körutat! Nem marad el a majális a megyeszékhelyeken, a környékünkön és a távolabb lévő nagyobb és a kisebb városokban sem. Felvonulások, vursli, kirakodóvásár és jobbnál jobb koncertek várják az érdeklődőket. Szegeden meghallgathatjátok például Pál Dénest, Gödöllőn Tóth Verát, Győrben az Ire Maffiát, Debrecenben a Kerekes Band-et, Mosonmagyaróváron Demjén Ferencet, Szigetszentmiklóson Oláh Gergő, Budapesten a Városligeti Retro Majális és a Tabán Fesztivál várja a zenerajongókat.

.......És, ha rossz idő lenne, semmi kedve kimozdulni otthonról, akkor böngéssze az infokiskunfelegyhaza.hu-n a fotókat, cikkeket! Bőven válogathat az érdekességek között. Nálunk mindig van újdonság a hírek között!

Forrás: iranymagyarorszag.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.