Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2012. Január 31. 08:13, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Gyűlöli egymást Angelina Jolie és George Clooney

Gyűlöli egymást Angelina Jolie és George Clooney

Már csak Brad Pitt kedvéért tűri el egymás társaságát George Clooney és Angelina Jolie. A két sztár valójában nagyon rossz viszonyban van.

Ki nem állhatja egymást Angelina Jolie és George Clooney: a sármos színésznek hiába jó barátja Brad Pitt, kollégája partnerével már nem találják a közös hangot. Rossz viszonyuk rányomta a bélyegét legutóbbi közös útjukra is, Jolie ugyanis egyszerűen észre sem akarta venni, hogy magánrepülőgépükön negyedikként ott van velük Clooney új partnere, Stacy Keibler is.

"Angelina tudomást sem vett Stacyről - mondta el a sztárok egyik barátja. - Még csak felé sem fordult. Egyszerűen levegőnek nézte." A színésznőt közelről ismerők szerint ez nem is olyan meglepő, Jolie ugyanis sosem szeretett nőkkel közösködni, de persze az sem kizárt, hogy egyszerűen csak elege van már belőle, hogy férje barátja folyton cserélgeti a partnereit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.