Városlista
2023. szeptember 27, szerda - Adalbert

Hírek

2023. Május 28. 08:26, vasárnap | Helyi
Forrás: F. Adrienn

Gyermeknapot tartottak a Tangazdaságban

Gyermeknapot tartottak a Tangazdaságban

Gyermeknapot tartottak a Déli Agrárszakképzési Centrum - Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Tangazdaságában május 26-án (pénteken).

A kellemes hangulatú rendezvényre személyautóval érkeztek a családok, hogy gyermekeikkel egy olyan környezetben töltsék el az időt, ahol számos háztáji jószággal megismerkedhetnek, emellett ugrálóvárazhattak, lovagolhattak, lovaskocsikázhattak és játszhattak is a szép környezetben.

Délre elkészült a bográcsban főtt pörkölt is, melyet jóízűen elfogyasztottak, mellé pedig jócskán fogyott a hűsítő szomjoltókból is, hiszen egész nap zavartalan napsütés kísérte a programot.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 25. 16:13, hétfő | Helyi

Motorossal karambolozott egy autó Kiskunfélegyházán

Irányítás mellett halad a forgalom a Szentesi út érintett szakaszán.

2023. Szeptember 25. 15:25, hétfő | Helyi

Az idősek saját otthonában nyújt segítséget a Gondosóra program

A Gondosóra program egy ingyenesen igényelhető és havidíjmentes szolgáltatás, amit minden 65 év feletti kérhet, aki szeretné, hogy a nap 24 órájában biztonságban legyen.

2023. Szeptember 25. 12:23, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség a vasúti biztonság érdekében

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség a vasúti biztonság érdekében szeptember 25-től október 2-ig - közölte az Ország Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata pénteken a rendőrség honlapján.

2023. Szeptember 25. 10:55, hétfő | Helyi

Őszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Őszi virágünnep, dísznövény bemutató és vásár lesz a 2023. október 14-én, szombaton 8-12 óráig Kiskunfélegyházán a Petőfi tér – Hattyúház előtti sétányon.