Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2021. Május 31. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: F. Adrienn

Gyermeknapot tartottak a Tangazdaságban

Gyermeknapot tartottak a Tangazdaságban

A Törpi Bölcsőde apróságai kivételes ajándékot kaptak Gyermeknap alkalmából május 28-án.

Ellátogathattak a Déli Agrárszakképzés Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakközépiskola és Kollégium Tangazdaságába.

A bölcsibe harmincöt gyermek jár, de testvérekkel, kísérőkkel együtt mindösszesen nyolcvanöten érkeztek a reggeli órákban a tangazdaság területére, hogy a ragyogó időben kellemes programok keretében együtt töltsék a délelőttöt – tudtuk meg Gémes Brigittától, a Törpi Bölcsőde elnökétől.

A nyuszi simogatás, traktorozás, lovaskocsikázás, kecskefejési lehetőség mellett számos látnivaló várta a csöppségeket és szüleiket. Az iskola közössége jó házigazda módjára gondoskodott a harapnivalóról is. Természetesen a diákok által előállított kolbászból, disznósajtból és saját termelésű zöldségekből gazdagon megrakott asztal várta a megéhezőket. Szomjoltóként pedig akár frissen fejt kecsketejet is fogyaszthattak a finom falatok után.

A délig tartó rendezvényhez az idő is kegyes volt, de a legnagyobb örömöt az okozta a bölcsőde nevelőinek, hogy láthatták az önfeledten játszó gyermekek arcáról: igazán tökéletesen sikerült ez a kivételes gyermeknapi program.

(Képek: Fábián Adrienn)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.