Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2023. Május 28. 08:58, vasárnap | Helyi
Forrás: F. Adrienn

Gyermek- és családi napot tartottak a Gazdakörök

Gyermek- és családi napot tartottak a Gazdakörök

Május 27-én délután kellemes hangulatú gyermek- és családi napot tartottak a volt Haleszi iskola udvarán.

A ragyogó napsütéses időjárásnak köszönhetően számos látogatót vonzott idén is a Haleszi Gazdakör, a Nagyszőlő úti Gazdakör, a Selymesért Egyesület összefogásával és Kiskunfélegyháza Város Önkormányzatának támogatásával megrendezett nyárindító program, melyet sajnos a Covid ideje alatt szüneteltetni kellett.

A kiesett időszakot igyekeznek mihamarabb pótolni a színesebbnél-színesebb programokkal, így ezúttal is számos szórakoztató játék várta a kicsiket és a nagyobbakat is. A körhinta, ugrálóvár, trambulin, kalandpark, bikarodeó mellett vetélkedők, bűvészkedés és népi sportos játékok csalogatták a kikapcsolódásra és önfeledt szórakozásra vágyó gyermekeket.

Természetesen a finom falatokról és a hűsítő szomjoltókról is gondoskodtak a szervezők. Óriási mennyiségű hot-dog, palacsinta készült el a látogatók számára, melyet finom limonádéval és egyéb italokkal öblíthettek le.

Ván Jenő választókerületi képviselő a rendezvény kapcsán kihangsúlyozta, hogy ezen az eseményen minden jelen lévő család egyenlő és minden játék ingyenesen áll rendelkezésére az apróságoknak.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:25, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.

2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.

2024. Április 22. 14:17, hétfő | Helyi

Sokat árthat a jószándék is!

Ne vigyék haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).