Városlista
2023. szeptember 26, kedd - Jusztina

Hírek

2023. Május 28. 08:58, vasárnap | Helyi
Forrás: F. Adrienn

Gyermek- és családi napot tartottak a Gazdakörök

Gyermek- és családi napot tartottak a Gazdakörök

Május 27-én délután kellemes hangulatú gyermek- és családi napot tartottak a volt Haleszi iskola udvarán.

A ragyogó napsütéses időjárásnak köszönhetően számos látogatót vonzott idén is a Haleszi Gazdakör, a Nagyszőlő úti Gazdakör, a Selymesért Egyesület összefogásával és Kiskunfélegyháza Város Önkormányzatának támogatásával megrendezett nyárindító program, melyet sajnos a Covid ideje alatt szüneteltetni kellett.

A kiesett időszakot igyekeznek mihamarabb pótolni a színesebbnél-színesebb programokkal, így ezúttal is számos szórakoztató játék várta a kicsiket és a nagyobbakat is. A körhinta, ugrálóvár, trambulin, kalandpark, bikarodeó mellett vetélkedők, bűvészkedés és népi sportos játékok csalogatták a kikapcsolódásra és önfeledt szórakozásra vágyó gyermekeket.

Természetesen a finom falatokról és a hűsítő szomjoltókról is gondoskodtak a szervezők. Óriási mennyiségű hot-dog, palacsinta készült el a látogatók számára, melyet finom limonádéval és egyéb italokkal öblíthettek le.

Ván Jenő választókerületi képviselő a rendezvény kapcsán kihangsúlyozta, hogy ezen az eseményen minden jelen lévő család egyenlő és minden játék ingyenesen áll rendelkezésére az apróságoknak.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 25. 16:13, hétfő | Helyi

Motorossal karambolozott egy autó Kiskunfélegyházán

Irányítás mellett halad a forgalom a Szentesi út érintett szakaszán.

2023. Szeptember 25. 15:25, hétfő | Helyi

Az idősek saját otthonában nyújt segítséget a Gondosóra program

A Gondosóra program egy ingyenesen igényelhető és havidíjmentes szolgáltatás, amit minden 65 év feletti kérhet, aki szeretné, hogy a nap 24 órájában biztonságban legyen.

2023. Szeptember 25. 12:23, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség a vasúti biztonság érdekében

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség a vasúti biztonság érdekében szeptember 25-től október 2-ig - közölte az Ország Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata pénteken a rendőrség honlapján.

2023. Szeptember 25. 10:55, hétfő | Helyi

Őszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Őszi virágünnep, dísznövény bemutató és vásár lesz a 2023. október 14-én, szombaton 8-12 óráig Kiskunfélegyházán a Petőfi tér – Hattyúház előtti sétányon.