Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Május 30. 15:38, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Gyereknek lenni jó!

Gyereknek lenni jó!

Legalábbis mindenképpen az járt jól, aki gyereknek érezhette magát a hétvégén, még ha csak két nap erejéig is.

Gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt kellemes kikapcsolódást nyújtott a városközponti forgatag. A színpadi műsorok mellett állatsimogatóval, arcfestéssel, trambulinnal, fa körhintával, népi játékokkal, a Süveges Autósiskola szimulátorral várta a szórakozni vágyó nagyközönséget de a Kiss Tanya jóvoltából akár lóra is lehetett pattanni. Kreativitását is ki-ki a maga módján élhette ki: lehetett az aszfalton rajzolni, fazekaskodni, tűzzománcozni, a "Gardrób tuning" foglalkozásán pedig csak a fantáziája szabdta meg a határt mindenkinek.

A Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei szervezete különféle gyermekprogramokkal várta közönségét, a Rendőrség pedig technikai bemutatóval és bűnmegelőzési sátorral települt ki a rendezvényre.

Hatalmas sikere volt a dodzsemnek csakúgy, mint a kisvasútnak, az ugrálóvárnak és az óriási gumiszíjas trambulinnak is, ahol már a nagyobbacska gyerekek álltak sorba. Az igazán merészek pedig felülhettek a gigantikus méretű forgóra, ami összeszorította még a legvagányabbak torkát is. Aki nem ült rá, még annak is beleremegett a gyomra a látványába.

A Királyi Szakácsok nem győzték sütni a palacsintákat, a büfékben hűsítő italokkal és a legkülönfélébb nyalánkságokkal, étkekkel várták a megéhező-megszomjazó vendégeket, így még azért sem kellett hazamenni.

Címkék: gyereknap, gyermekek

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.