Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Május 31. 23:49, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Gyereknapi forgatag a központban

Gyereknapi forgatag a központban

Ma (május 31-én) benépesült a Petőfi tér nézelődő családokkal, játékos, vidám gyerekekkel. Gyermeknap alkalmából programok tömkelegéből válogathattak az érdeklődők az egész nap folyamán.

Ma (május 31-én) benépesült a Petőfi tér nézelődő családokkal, játékos, vidám gyerekekkel. Gyermeknap alkalmából programok tömkelegéből válogathattak az érdeklődők az egész nap folyamán.

A jó hangulathoz és a rendezvények széles skálájához remek időjárás is párosult, így nagyon sokan választották kikapcsolódásuk helyszínéül a városközpontot. A színpadon már a reggeli órákban kezdődtek az előadások. A reggeli torna után kutyás bemutatót láthattak, később pedig a Silver Step Tánccsúdió szórakoztatta a nagyérdeműt a színpadon. A Kiskunfélegyházi Alapfokú Művészeti Iskola tánccsoportja szintén látványos előadással készült. Kora délután a legkisebbek a Profil-L Bábcsoport előadásában megnézhették a „Béla a kecske” című mesét, ezután a színpadon ismét táncos műsor következett a Padkaporos Táncegyüttes az aprók táncával csalogatta oda a nézőket. A színpadi előadások sora a „Mosolyrahangolók” gyermekkoncerttel zárult.

Az egész nap folyamán a Fido Bácsi Közhasznú Alapítvány kutyasimogatót tartott, ki lehetett próbálni népi játékokat, a fa körhintát, a Kiss Tanya jóvoltából lovagolhattak is a kicsik. Ezenkívül arcfestés, tetoválás, Harcászati és Military Fesztivál – gokart és airsoft bemutatója, kézműves foglalkozások, aszfaltrajzverseny gondoskodott arról, hogy senki ne unatkozzon.

A szervezők mindenre gondoltak, hiszen az úszás és a lubickolás szerelmeseinek ezen a napon 10 éves kor alatt ingyenes volt a belépés a strandra, a többi korosztály részére pedig félárú. A Petőfi Moziban pedig 200,-Ft-ba került minden jegy csak ezen a napon!

Tartalmas, kellemes és emlékezetes napot tölthetett el mindenki, aki az Önkormányzatunk, a Petőfi Sándor Városi Könyvtár és a Művelődési Központ aprólékos és kitűnő szervezésének köszönhető Városi Gyermeknapon részt vett.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.