Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2011. Augusztus 30. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Gyereket vár Beyoncé

Gyereket vár Beyoncé

Végre nemcsak az újságírók fantáziájában ajándékozta meg Beyoncét Jay-Z egy babával, hanem a valóságban is.

 Ma hajnalban, miután Beyoncé karrierje egyik legrosszabb dalát előadta, élete leggyengébb színpadi show-jának kíséretében a Video Music Awardson, bejelentette, hogy terhes. Bár ezt már körülbelül három órával azelőtt is tudta mindenki, hiszen a vörös szőnyegen büszkén simogatta jól látható pocakját. Ám akkor még néma maradt, egészen a performansza végéig. Egyéb információt azonban nem osztott meg boldogságának apró okozójáról.

Bey és férje, Jay-Z első gyermekének érkezése nagy meglepetést azért nem okozott. A díva ugyanis nem titkolta, anya szeretne lenni. Az utóbbi időben pedig azt hajtogatta, harminc esztendősen fog először szülni. Ami össze is jött, hiszen jövő hónapban lépi át a harmadik X-et. Mi a családtervezés, ha nem ez?

Címkék: beyoncé

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára