Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Március 24. 07:11, szombat | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Gyász: pénteken utolsó útjára kísérték Kutasi Róbertet

Gyász: pénteken utolsó útjára kísérték Kutasi Róbertet

Pénteken a rákospalotai temetőben utolsó útjára kísérték Kutasi Róbertet, a REAC sportigazgatóját, az MLSZ NB II-es bizottságának elnökét – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján.

A temetésén a REAC-ot Forgács József tulajdonos mellett a szakmai stáb tagjai, a klub egykori és jelenlegi játékosai képviselték, valamint elbúcsúztak Kutasi Róberttől barátai, sporttársai és újságíró kollégái is.

A XV. kerület alpolgármestere, Bitvai Nándor a „Futball halála" című cikkével búcsúzott az egykori klubigazgatótól, míg Forgács József megindító beszédben emlékezett meg barátjáról, kollégájáról.

A Magyar Labdarúgó-szövetség nevében dr. Borbély Zoltán, a Jogi- és Sajtóiroda vezetője és Csiky Károly versenyigazgató helyezett el koszorút Kutasi Róbert sírjánál.

„Kutasi Róbert élt-halt a labdarúgásért, sajnos március elsejétől már csak az utóbbit mondhatjuk el róla. Sándor György szavaival élve: Az emberért minden áldozatot meg kell hozni, kivéve az emberáldozatot" – fogalmazott Borbély Zoltán.

Mint arról honlapunk is beszámolt, Kutasi Róbert március elsején öngyilkosságot követett el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.