Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2011. Augusztus 29. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Gregor Berni ismét gyereket szeretne?

Gregor Berni ismét gyereket szeretne?

Úgy hírlik, Gregor Bernadett szeretne harmadik gyereket, miután házasságát rendbe hozta férjével. A pletykák már is arról szólnak, hogy Berni állapotos, csak ezt titkolja.

"Olyan érzésem van, hogy ott fent valaki készülődik, mintha már jelezné, hogy jönne, úton lenne. Valaki, aki még nincs testben. Tudom, ez kicsit misztikus" - olvashattuk a színésznő szavait a Blikkben. Bár Bernadett állítja, még nem terhes, sokan ezt megkérdőjelezik. 

Azt suttogják, hogy a szép színésznő titkolni akarja állapotát, ameddig csak tudja. Ezt persze nem lehet bizonyítani, de persze ez sem elképzelhetetlen. Ismerve az előzményeket - miszerint az utóbbi időszakban folyamatosan szétcincálták magánéletét - nem csoda, ha Bernadett egy időre szeretné magát távol tartani a sajtótól.

Legyen bárhogyan is, az biztos, ha a színésznő valóban gyereket vár, az sokáig úgy sem tudja majd titokban tartani.

Címkék: gregor bernadett

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára