Városlista
2021. április 14, szerda - Tibor

Hírek

2014. Február 25. 11:59, kedd | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Gőzerővel folyik a mozi felújítása

Gőzerővel folyik a mozi felújítása

Jó ütemben halad a Petőfi Mozi épületének felújítása. A szakemberek elkezdték a nagyterem betonozását, gőzerővel folyik a folyosók, a kiszolgáló helyiségek gipszkartonozása, festése.

Jó ütemben halad a Petőfi Mozi épületének felújítása. A szakemberek elkezdték a nagyterem betonozását, gőzerővel folyik a folyosók, a kiszolgáló helyiségek gipszkartonozása, festése.

Az épület külső-és belső felújítására 7,3 milliót költ a város. A kor követelményeinek megfelelő kép és hang-technikáról a létesítmény üzemeltetetője, a Pannon 2001 Mozgókép Kft. gondoskodik. Rövidesen a helyükre kerülnek a nézőtér székei, a front és effekt hangfalak, a vetítő vászon és beszerelik a 3D-és rendszert is. A rekonstrukciónak köszönhetően március 14-e után csúcsminőségű kép és hangtechnika várja a filmek szerelmeseit a megújult Petőfi Moziban. Nem kell más városba utazni azét sem, ha valaki 3D-ben szeretné megnézi kedvenceit – mondta el a Félegyházi Híreknek Kapus Krisztián polgármester.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 14. 09:36, szerda | Helyi

Mi a teendőnk, ha nem érkezett meg a védettségi igazolványunk?

Az, hogy az igazolvány milyen előnyökkel fog járni, csak a jövőben bekövetkező fokozatos nyitás során derül ki, erről még nem jelentek meg részletszabályok.

2021. Április 14. 09:18, szerda | Helyi

Annyi szemetet dobnak el az autósok, amennyi egy kisebb megyeszékhely éves hulladéktermelése

Próbálja eltüntetni az út menti illegálisan lerakott szeméthegyeket a következő két hétben a Magyar Közút.

2021. Április 13. 16:12, kedd | Helyi

10 milliárd forintos élelmiszeripari beruházás kezdődik Kiskunfélegyházán

Állami támogatással 10 milliárd forintos élelmiszeripari beruházás kezdődik Kiskunfélegyházán - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter kedden a kiskunfélegyházi NT Kft. beruházását.

2021. Április 13. 15:09, kedd | Helyi

Újabb turisztikai tájékoztató táblák kerültek kihelyezésre

A helyi lakosok és a közelebbről-távolabbról érkezők szolgálatára újabb turisztikai táblákat helyeztek ki Kiskunfélegyházán a buszpályaudvarral szemben.