Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Április 27. 11:48, vasárnap | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Gólzáporos győzelmet aratott a KHTK

Gólzáporos győzelmet aratott a KHTK

A labdarúgó bajnokság 24. fordulójában a táblázat 14. helyén álló Harta csapatát fogadta a KHTK. A mérkőzés esélyesei egyértelműen a hazaiak voltak, akik nem mondtak le a bajnoki cím megszerzéséről.

A labdarúgó bajnokság 24. fordulójában a táblázat 14. helyén álló Harta csapatát fogadta a KHTK. A mérkőzés esélyesei egyértelműen a hazaiak voltak, akik nem mondtak le a bajnoki cím megszerzéséről.
Kiskunfélegyházi HTK – Harta SE 7 – 1 (4-0)

Kiskunfélegyháza, 200 néző. 2014. 04. 26-Szombat 17: 00
Vezette: Tóth Csaba (Vincze Viktor, Kolozsvári Norbert)


KHTK: Tóth P. – Cseh (Lénárt), Fekete I., Sándor, Balog M.(Szabó T.), Palásti, Ábel, Balog Sz., Nagy V.(Lapsánszki), Koncz, Zs. Juhász (Katona B.) Vezetőedző: Némedi Norbert. Edző: Kádár Tamás, Nádasdi Péter.
Harta SE: Bebők – Nacsa, Szabadi, Romsics, Bálint, Kövesdi, Lázár, Gillich (Scherer), Szalontai, Lakatos, Kapitány. Vezetőedző: Herczeg Lajos.
Gólszerzők: Balog Sz.(2), Zs. Juhász (2), Koncz, Nagy V., Palásti illetve Lázár.
Jók: Tóth P., Palásti, Balog Sz., Zs. Juhász illetve Gillich.
Sárga lap: Sándor, Ábel illetve Bálint.
Nagy iramban kezdték a mérkőzést a felek. A játék elején gyorsan átvette az irányítást a hazai csapat, már ellenfelük térfelén igyekeztek labdát szerezni. Támadásaik veszélyesek voltak, a vendégek zárt védekezését nehéz volt feltörni, akik kontrajátékból veszélyeztettek, valamint veszélyes szabadrúgásból is, de Tóth kapus magabiztosan védett. A hazaiak fölényét több kihagyott helyzet, eltalált kapufás lövés jelezte. A 7. percben Cseh ívelt jobboldalról a védők mögé, Koncz érkezett és biztosan talált a hálóba, 1-0. Nagy nyomás alá helyezték a vendégcsapatot a hazaiak, a 12. percben Palásti hosszú labdavezetést követően pontos labdával hozta helyzetbe Balog Szabolcsot, aki egy igazítás után a balalsóba lőtt, 2-0. Egy perc múlva újabb hazai támadás után Nagy V. átadásából Zs. Juhász is felíratkozott a góllövők közé, 3-0. A biztos vezetés után visszavettek a tempóból a hazaiak, kiegyenlített lett a játék, a vendégek is igyekeztek, de a kapu előtt pontatlanok voltak. A 30. percben nagyszerű baloldali támadás végén Koncz élesen belőtt beadására Nagy V. érkezett, akit szabálytalanul szereltek a büntetőterületen belül, a megítélt 11-est Balog Sz. nagy erővel lőtte a léc alá, 4-0.
Szünet után negyedórás gólcsend alakult ki, veszélyeztettek a hazaiak, de a vendégek jobban védekeztek, sőt a 60. percben kozmetikáztak az eredményen, egy jobbról belőtt labdát Lázár közelről értékesített, 4-1. A mérkőzés utolsó félórája ismét a hazaiak fölényével telt el, a vendégek több szabálytalanságot is vétettek, igyekeztek tördelni a játékot. A 65. percben Koncz szabadrúgásból ívelt a kapu előterébe, Zs. Juhász átvette, és nagy erővel lőtt a felső sarokba, 5-1. A lendületesen játszó hazaiak egy perc elteltével ismét szép támadásból növelték előnyüket, Koncz beadását Nagy V. váltotta gólra, 6-1. A mérkőzés legvégén Palásti jó labdát kapott, elfektette a kapust is, és beállította a végeredményt, 7-1.
A mérkőzésen a hazaiak igyekeztek folytatni a tavaszi jó sorozatot, a kilencedik győzelmüket szerezték a lelkes vendégcsapat ellen. A csapat szép gólokat szerzett és ezzel javított gólkülönbségén.


Kádár Tamás, a KHTK edzője: Folytattuk jó sorozatunkat, hamar eldöntöttük a mérkőzést, igyekeztünk minél több gólt szerezni, gratulálok a csapatnak. Még öt mérkőzés van hátra, minden mérkőzést nyernünk kell, hogy elérjük célunkat, amennyiben ez mégsem lesz elegendő a bajnoki címhez, akkor is emelt fővel fejezhetjük be a bajnokságot.


U-19-es csapatok találkozója:
Kiskunfélegyházi HTK – Harta SE 9 – 1 (6-0)
Gólszerzők: Magony János (2), Patyi Roland, Rácz Tamás, Farkas Gábor, Sánta Dávid, Hájas Krisztián, László Viktor, Fekete Tamás illetve Fekete Tamás (öngól).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:11, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 5. - SZENT ISTVÁN TEMPLOM

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Köszöntjük az Édesanyákat és Nagymamákat

Nagyon sok boldogságot kívánunk minden Édesanyának és Nagymamának az alábbi verssel:

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.