Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. November 08. 20:16, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Gólfesztivált rendezett a KHTK

Gólfesztivált rendezett a KHTK

A bajnokság 13. fordulójában a bajnoki táblázat 13. helyén álló Harta SE vendége volt a KHTK. A találkozó esélyesei a vendégek voltak, akik rendesen kinyitották a gólcsapot.

Harta SE – Kiskunfélegyházi HTK 0 – 11 (0-4)

Harta, 100 néző.
Vezette: Allaga Iván (Tóth Ferenc, Nasz Róbert)

Harta SE: Bebők – Dénes, Varga, Vincze, Bálint, Kiss J., Csehi, Kiss D.(Gillich 46.), Krajcsir (Megyesi 46.), Szilasi (Komán 46.), Szabadi .

KHTK: Tóth P. (Jelen 70.) – Golovics, Sándor, Valkai, Tóth I.(Szabó T. 65.), Palásti, Némedi (Vojtovics 65.), Polgár Sz.(Mizsei A. 65.), Szabó A., Katona B., Csurka. Vezetőedző: Némedi Norbert, Edző: Kádár Tamás.

Gólszerzők: Csurka (14., 43., 72.), Némedi (50., 55.), Szabó A.(84., 86.), Katona B.(21.), Palásti (27.), Valkai (59.), Mizsei A.(76.)

A találkozó megkezdése előtt a tragikus körülmények miatt elhunyt keceli játékosra, Szöllősi Tamásra emlékeztek.
A hazai csapat a 14. percig tudta megfékezni ellenfele játékát. A sokpasszos játékukkal a vendégek veszélyesen építkeztek, és megszerezték a vezetést. Polgár Szabolcs elcsípett egy labdát, továbbítását Csurka Ádám váltotta gólra, 0-1.
Nagy iramot diktáltak a vendégek, sorra vezették támadásaikat, a 21. percben Szabó Attila beadására Katona Balázs érkezett és fejjel vette be Bebők kapuját, 0-2.
A 27. percben pontos összjáték végén Katona Balázs pontos átadását a csapatkapitány Palásti Sándor értékesítette, 0-3.
Az első félidő végére négy gólig jutottak a vendégek, a 43. percben Palásti – Katona összjáték végén Katona beadását Csurka a védőket megelőzve fejelte a kapuba 0-4.

Szünet után a vendégek nem vettek vissza a tempóból, további látványos gólokat szereztek a hazaiak ellen.
Az 50. percben Némedi Norbert szögletből érintés nélkül betalált, 0-5. Öt perc elteltével Szabó Attila labdát szerzett, átadásával Némedi középen kilépett és 17 méterről kilőtte a jobb alsót, 0-6. Az 59. percben Valkai Tamás szabadrúgásból tekert a jobb felső sarokba, 0-7.
Sorra vezette támadásait a vendégcsapat, több helyzetet elhibáztak ebben az időszakban, de a 72. percben újabb gólt szereztek, Szabó Attila távoli lövését Bebők röviden kiütötte, Csurka lecsapott és nem hibázott, 0-8.
A 76. percben a kitörő Szabó Attilát buktatták a tizenhatos előtt, a szabadrúgást Mizsei Adrián a jobb alsóba csavarta, 0-9.
A mérkőzés hajrájában még két gólt szereztek a vendégek, a 84. percben Szabó A. labdaszerzés után már a tizenhatoson belül járt, buktatták, a megítélt büntetőt a sértett biztosan értékesítette, 0-l0.
A 86. percben a hazai védelem lesre játszott, Mizsei A. elfutott a jobb oldalon, beadását Szabó A. köszönte és megszerezte önmaga második, csapata tizenegyedik találatát, 0-11.

A rendkívüli ködös idő után ideális, napsütéses idő várta a feleket a mai mérkőzésen. Ez a változás valószínű megváltoztatta a játékosok hangulatát. A vendég félegyháziak végig irányították a játékot, a kidolgozott helyzeteiket értékesítették, a hazaiak nem tudták megnehezíteni játékukat, ilyen arányban is megérdemelték a győzelmet.

Némedi Norbert (KHTK): Mindent igyekeztünk kihozni a mérkőzésből. Reális az eredmény, ennyi különbség van a két csapat között.
Örülök, hogy gólgazdag mérkőzést tudtunk játszani.
Megpróbálunk a legjobban felkészülni a következő mérkőzésünkre a Tiszakécske ellen, nem vagyok jós, biztos, hogy egy jó találkozó lesz, úgy gondolom a jobbik csapat fog nyerni.

U – 19-s csapatok találkozóján:
Harta SE – Kiskunfélegyházi HTK-FTSI 1 – 0 (0-0)
Gólszerző: Rideg Viktor.

Varga Ferenc

Címkék: foci, győzelem, játék, KHTK, mecss

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.