Városlista
2021. október 21, csütörtök - Orsolya

Hírek

2013. November 27. 19:09, szerda | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Gépszemlét tartottak a katasztófavédelmisek Félegyházán

Gépszemlét tartottak a katasztófavédelmisek Félegyházán

A kiskunfélegyházi autópálya mérnökségen tartottak ma (november 27-én) gépszemlét a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szakemberei

A kiskunfélegyházi autópálya mérnökségen tartottak ma (november 27-én) gépszemlét a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szakemberei, hogy meggyőződjenek arról, hogy megfelelően készült-e fel az üzemeltető a télre.
A 156,6 km hosszú autópálya szakasz üzemeltetését három üzemmérnökség – az újhartyáni, a kiskunfélegyházi és a balástyai –látja el. A félegyházi üzemmérnökség területén a síkosság-mentesítést, valamint a hó eltakarítását három tehergépjármű, kettő többfunkciós, sózásra és ekézésre is alkalmas Unimog, szükség szerint további bérelt gépjárművek segítségével látják el. A raktárukban pedig mint 7 ezer tonna sókészletet tároltak be.
Farkasné Fazekas Mária, tű. alezredes, megyei polgári védelmi főfelügyelő elmondta, a félegyházi üzemmérnökség felkészültsége megfelelő, járműparkjuk alkalmas a rájuk bízott útszakasz rendben tartására. Mindezen túl felhívta a figyelmet az utazók felelősségére is. Fontos, hogy az állampolgárok felkészítsék járműveiket a télre, alkalmazkodjanak az útviszonyokhoz, öltözzenek az időjárásnak megfelelően, telefonjaikat töltsék fel, hogy probléma esetén segítséget tudjanak hívni.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 21. 16:40, csütörtök | Helyi

Holisztikus gyógyászat tematikus napok a Vajdaságban

2021. Október 21. 14:00, csütörtök | Helyi

Így válaszd ki a tökéletesen érett sütőtököt

Magyarországon évről évre növekszik a sütőtökfogyasztás, amely jellemzően az őszi-téli hónapokra koncentrálódik – derült ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) körképéből.

2021. Október 21. 13:37, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2021. Október 21. 10:25, csütörtök | Helyi

Mindenszentek napját érintő forgalmirend-változások