Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2013. Július 31. 11:22, szerda | Helyi
Forrás: BMRFK

Gázolajat loptak a Románok

Gázolajat loptak a Románok

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya C. C. 22 éves és L. L. 18 éves román állampolgárokat

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya C. C. 22 éves és L. L. 18 éves román állampolgárokat. A külföldiek megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy július 30-án a hajnali órákban az M5-ös autópálya jobb pályatestnél lévő petőfiszállási pihenőben az ott parkoló teherautó lezáratlan tanksapkáját letekerték, és abból gázolajt loptak el. Ezt követően a külföldieket a kiérkező rendőrök elfogták, az ellopott gázolajat lefoglalták.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Sándor 22 éves és H. Sándor 18 éves kecskeméti lakos ellen. A férfiak megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy július 29-én 23 óra körüli időben Kecskeméten a Lukányi János utcában található játszótéren tartózkodó sértettel szóváltásba keveredtek, és ezt követően bántalmazták is. Mindezek után az egyik gyanúsított felszólította, hogy adja át cigarettáját, illetve nyakláncát. A sértett a cigarettát átadta, azonban a nyakláncot nem akarta odaadni, emiatt azt F. Sándor vette ki a sértett nyakából. A Kecskeméti Rendőrkapitányság F. Sándort és H. Sándort – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatta ki.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette L. Anna 53 éves kecskeméti lakost. A nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy július 30-án a délelőtti órákban Kecskeméten a Korona utcában található egyik üzletben felbontott, majd elfogyasztott egy üveg – 0,2 literes kiszerelésű – diólikőrt, melyet a pénztárnál nem fizetett ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 12. 19:45, péntek | Helyi

Már lehet jelentkezni a Petőfi Emlékfutamra

Petőfi Sándor emlékfutás Kiskunfélegyháza belvárosában, a város értékeinek népszerűsítése a sportturizmus élénkítésével, ahol helyi zenei produkciókkal találkozhatnak a futók az útvonal mentén.

2024. Április 12. 16:28, péntek | Helyi

Fedezd fel!

A Batthyány Lajos Általános Iskola 3. z osztályosai a csillagászat területén bővítették ismereteiket.

2024. Április 12. 16:20, péntek | Helyi

Interaktív megemlékezés a Költészet Napja alkalmából

József Attila születésnapjára, a magyar költészet napjára iskolánk hetedikes tanulói készültek. Felkészítő tanáruk Fáber Judit volt.

2024. Április 12. 15:17, péntek | Helyi

Vasárnap lesz az április vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat és Kirakodó vásár időpontja: 2024. április 14. (vasárnap).