Városlista
2020. április 6, hétfő - Vilmos, Bíborka

Hírek

2020. Február 20. 16:04, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Gáspár Kata: „Magamnak kellett kikaparni a gesztenyét”

Gáspár Kata: „Magamnak kellett kikaparni a gesztenyét”

A GLAMOUR Women of the Year Az év színésznő jelöltjei meséltek sikerről és sorsfordító pillanatokról.

Néha azt is sikerként éljük meg, ha kávé nélkül, épségben bejutunk a munkahelyre, ha zárás előtt megérkezünk a drogériába, vagy ha megtaláljuk párunk számára a születésnapi álomajándékot. Persze, a siker szó hallatára általában komolyabb, az életünket meghatározó események jutnak eszünkbe. Most a GLAMOUR Women of The Yearen Az év színésznője kategóriában jelölt művészeket kérdeztük meg a témában.

„Azt hiszem, számomra azt jelenti a siker, ha az ember azt csinálhatja, amit szeret, ha az lehet a munkája, ami a szenvedélye. Nem visszaigazolásokban mérhető, hanem abban, hogy abból tud élni, amit szeret és kitalál magának. Ha jól csinálja, és ebben kap megerősítést, az már egy plusz örömforrás” – árulta el Trokán Nóra, aki a nemrég nagy sikerrel bemutatott Netflix sorozatban, a The Witcher-ben kapott szerepet. Bár művészcsaládból származik, sem segítségnek, sem hátránynak nem élte azt meg, hogy szülei elismert színművészek.

„Igazán felemelő, ha ezeket a sikerhez köthető, örömteli pillanatokat az ember a hobbija kapcsán is átélheti. Most fényképezés terén is olyan dolgok találnak meg, ami büszkeség és visszaigazolás számomra. Sőt, egy jó barátságot a magadénak tudni is nagy siker, főleg, ha az egy életre szól” – fűzte hozzá Trokán Nóra, a GLAMOUR Women of the Year Az év színésznője kategória jelöltje.Gáspár Kata szintén színészcsaládba született, gyerekkorában még nem vágyott a világot jelentő deszkákra. „Az Apám beájulna forgatása előtt nem akartam színésznő lenni, 15 évesen kaptam meg a szerepet. A premier életem egyik legjelentősebb napja volt, akkor jöttem rá, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom. Akkor a siker számomra egyben a rádöbbenést is jelentette, egy váltás történt az életemben” – avatott be a sorsfordító pillanat részleteibe a kategória másik jelöltje, a 200 első randi tévésorozat főszereplőjeként is ismert színésznő.

„Elsőre nem vettek fel a színművészetire, csak jóval később. Színházban kezdtem tanulni a szakmát, nem az egyetemen, nekem máshogy kellett bizonyítanom. Magamnak kellett kikaparni a gesztenyét, küzdöttem az álmaimért, és nem bántam meg, még úgy sem, hogy nem azt az utat jártam, ami a nagykönyvben meg van írva” – tette hozzá a népszerű színésznő, Gáspár Kata, akit a Hajnalban, délben, este című előadásban nyújtott alakításáért Főnix-díjjal jutalmaztak legjobb női főszereplő kategóriában.

Ha még többet szeretnél megtudni a GLAMOUR Women of the Year Az év színésznő kategória jelöltjeiről és munkásságukról, akkor látogass el a http://woty.glamouronline.hu/ oldalára és szavazz kedvenceidre március 18-án éjfélig! A március 19-én este megrendezésre kerülő díjátadó gálát, pedig élőben közvetíti magazin a glamour.hu.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 04. 16:11, szombat | Bulvár

Több mint 12 ezer ember akar űrhajós lenni

Több mint 12 ezer nő és férfi jelentkezett asztronautának az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) által kiírt pályázatra.

2020. Április 04. 09:07, szombat | Bulvár

Nicole Kidman az Amazon egy új sorozatában játszik

A Hatalmas kis hazugságok című sorozat sztárja, Nicole Kidman leszerződött az Amazon egy új sorozatához, amely egy áprilisban megjelenő regényből készül.

2020. Április 04. 07:22, szombat | Bulvár

Karantén-szurkolóvideóval lepte meg jótékony sportolóit a Bátor Tábor

WC - papírból kreált jelmezek, fazékon ütött ritmusok, fürdőköntösben üvöltött hajrák: karantén-szurkolóvideóval lepte meg jótékony sportolóit az Élménykülönítmény csapata.

2020. Április 03. 18:00, péntek | Bulvár

Ronaldo lesz az első dollár milliárdos futballista

A Juventus csatára, Cristiano Ronaldo lesz a harmadik élsportoló, a labdarúgók között pedig az első a világon, aki aktív pályafutása alatt egymilliárd dollárt keres - a Business Insider szerint.