Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2014. Szeptember 19. 15:54, péntek | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem

Füst szivárgott egy lakóépületből Kiskunfélegyházán

Füst szivárgott egy lakóépületből Kiskunfélegyházán

Kiskunfélegyháza külterületén egy negyven négyzetméteres lakóépületből füst szivárgott, pénteken kora délután.

Kiskunfélegyháza külterületén egy negyven négyzetméteres lakóépületből füst szivárgott, pénteken kora délután. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók védősugár fedezete mellett behatoltak a füsttel telítődött épületbe és egy embert kihoztak, aki a mentők megállapítása szerint elhunyt. A tűzoltók kiérkezésekor tűz nem volt az épületben. Az esettel kapcsolatosan tűzvizsgálati hatósági eljárás indult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 25. 07:01, szombat | Helyi

Ünnepélyes keretek között nyílt meg a Kiskun Expo

Kossuth utcai felvonulással, a színpadon ünnepi beszédekkel, emlékplakettek átadásával, a sportcsarnokban szalagátvágással és a 250 szeletes város tortájának megkóstolásával vette kezdetét a Kiskun Expo.

2024. Május 24. 11:19, péntek | Helyi

Átadták a „Szeretett városom, Félegyháza” rajzpályázat díjait

A város 250. évfordulója alkalmából meghirdetett „Szeretett városom, Félegyháza” rajzpályázat eredményhirdetését 2024. május 23-án tartották a sportcsarnok parkolójában felállított színpadon.

2024. Május 24. 10:14, péntek | Helyi

Egyszerűbb lett az online ügyintézés az MVM ügyfeleinek

Egyszerűbb lett az online ügyintézés az MVM Next-nél, valamennyi ügyfél ugyanazon az online ügyfélszolgálaton és applikációban intézheti gáz- és áramügyeit is, a régi áramügyintézési felületek hamarosan megszűnnek