Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Február 08. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: origo.hu

Fura dolog történt a szombati ötöslottó sorsolásán

Fura dolog történt a szombati ötöslottó sorsolásán

Felkerült az egyik közösségi portálra egy rövid videó az ötöslottó szombati sorsolásáról, és a kommentelők a képsor alapján csalást sejtettek.

Felkerült az egyik közösségi portálra egy rövid videó az ötöslottó szombati sorsolásáról, és a kommentelők a képsor alapján csalást sejtettek. Megkérdeztük a Szerencsejáték Zrt-t, itt a megoldás!

A tévéközvetítésről készült, alig 10 másodperces képsort nézve úgy tűnhet, hogy a számhúzásra kisorsolt hölgy már az előtt feláll a helyéről, és elindul a sorsolás helyszíne felé, mielőtt a nevét kihúznák. Úgy tűnik, mintha előre tudta volna, hogy ő lesz a szerencsés.

Csak a látszat csalt
Garai Ágnes, a Szerencsejáték Zrt. kommunkációs irodájának munkatársa az Origónak elmondta, mindössze annyi történt, hogy munkatársuk felmutatta a nyertes számhúzó nevét, és miközben a kamera még a közönséget pásztázta, a kisorsolt hölgy - mivel elöl ült, és látta a saját nevét a papíron - felállt. A kamera vágása miatt ez nem látszott, a kamera csak ezután tért vissza a sorsolást végző munkatársra, és a kihúzott számhúzóra.

A közjegyző szerint is rendben volt minden
A sorsolások nyilvánosak, és közjegyző jelenlétében történnek, így történt ez szombaton is, és ebben az esetben sem talált semmi problémát a közjegyző, hiszen csak a kameraváltás miatt nem látszott, miért állt fel a számhúzó korábban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.